'Indreams'e görkemli açılış

Uzun yıllar koleksiyonerlik yapan Osman ÇArmıklı'nın küratörlüğünü üstlendiği 'Indreams' adlı kolektif sergi, sanatseverlerin yoğun katılımıyla açıldı.

'Indreams'e görkemli açılış

Mehmet Üstündağ

E kavart Galeri, Sandra Çavdar ve Koray Ariş'in 'InDreams' kolektif sergisine, 5 Ocak tarihine kadar ev sahipliği yapıyor. Uzun senelerdir koleksiyonerlik yapan Osman Çarmıklı'nın küratörlüğünü yaptığı sergi, sanat olgusunu duyularla izlemenin ötesinde, kalıcı bir izlenim bırakacak şekilde düzenlenmiş. Geçtiğimiz hafta bu özel sergiyi duyurmak üzere düzenlenen davete, cemiyet, sanat ve iş hayatından ünlü isimler katıldı. Sanatçıların yapıtlarının tınılarıyla algılanabilmesi, rüya dünyasına girebilmek ve seyredenlerin belleklerinde yer edebilmek için yapılan müzik, ışık ve görsel katkılar açılışa katılan ziyaretçilere farklı bir sanatsal deneyim yaşattı. Sandra Çavdar ve Koray Ariş'in yanı sıra serginin küratörü Osman Çarmıklı ve arkadaşlarının da bulunduğu açılış gecesi çok keyifli geçti. Meraklı sanatseverlerle bol bol sohbet eden sanatçılar bir yandan eserlerini anlatırken bir yandan da onlardan gelen soruları yanıtladı.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.