Erkeklere özel tavsiyeler

Ünlü bir erkek markasının Erkekler de hediye ister2 temalı yeni yıl davetinde iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri bir araya geldi

Erkeklere özel tavsiyeler

Melih Türk

E rkek modasının öncü markalarından biri olan Ramsey'in 'Erkekler de Hediye İster' temalı yeni yıl davetine iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Ramsey'in Zorlu Center mağazasında düzenlenen yeni yıl davetine katılan cemiyet hayatının önde gelen isimleri markanın kış koleksiyonunu yakından görme fırsatı bulurken, sevdiklerini mutlu edecek şık hediyeler de seçti. Erkek moda markası olmasına rağmen kadınların en iyi alışveriş eşlikçisi olduğundan hareketle sadece kadınların katılımıyla düzenlenen Ramsey'in geleneksel 'Erkekler de Hediye İster' temalı yeni yıl davetinin katılımcılarına hediye tüyoları verildi. Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan'ın da konuklarıyla tek tek ilgilendiği etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.