Türk Kalp Vakfı'ndan örnek proje

Türk Kalp Vakfı'nınprojelerinden bir olan 'Türk Kalp Vakfı İyi Kalpli ol' sergisi geçtiğimiz hafta iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimlerin katılığı bir davetle açıldı

Türk Kalp Vakfı'ndan örnek proje

Melih Türk

Türk Kalp Vakfı'nın 'İyi Kalpli Ol' sloganı ışığında yaptığı projeler kapsamında, İstinyePark Meydanı'nda 'Türk Kalp Vakfı İyi Kalpli Ol' sergisi gerçekleşti. Fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede'nin objektifine poz veren Çağla Kubat, Gonca Vuslateri, Haluk Akakçe, Kaan Sekban, Leyla Alaton, Nihat Odabaşı, Mustafa Taviloğlu, Osman Çarmıklı, Sadettin Saran, Sevan Bıçakçı ve Şahika Ercümen gibi isimler bu serginin oluşmasında destek oldu. İş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış simalarının katıldığı sergi açılışı; çocuk yaşlara kadar inen kalp-damar hastalıklarının belirtilerini erken teşhis ve tedavi ile, kalp ve damar sağlığında bilinç oluşturup, bu konuda koruyucu hekimlik sağlayarak tedavi hizmetleri sunan Türk Kalp Vakfı'nın başlatmış olduğu projeler kapsamında organize edildi. Sevinç Satıroğlu'nun sunuculuğunu yaptığı sergi açılışında, opera sanatçısı Aylin Ateş, Erkut Aytaç ve Alina Aytaç dansları eşliğinde mini konser verdi. Projenin oluşmasına katkıda bulunan Gonca Vuslateri, Haluk Akakçe, Leyla Alaton, Kaan Sekban, Osman Çarmıklı ve Sadettin Saran'a teşekkür plaketleri takdim edildi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.