Arte Tahir: Sosyetede insanlık ölmüş

Arte Tahir, zor durumdaki bir aile için sosyetik arkadaşlarını yardıma çağırdı. 150 kişiden 10 kişi geri dönüş yapınca Tahir isyan etti: Nerede davet var koşarlar iş yardıma gelince hepsinin gönlü fakir.

Arte Tahir: Sosyetede insanlık ölmüş

Sosyetenin altın kalpli güzellerinden Arte Tahir, burnu bir karış havada olan arkadaşlarına insanlık dersi verdi. Kendisine gelen bir mailde gördüğü Pendik'te kağıt satarak geçimini sağlayan bir aile için harekete geçen Tahir, bütün arkadaşlarını da yardıma çağırdı. Ancak basının olduğu yardım davetlerinde şıklıklarıyla boy gösteren sosyetik güzeller, bu yardım çağrısına kulak vermedi. Tahir, cep telefonuyla 150 kişilik arkadaş grubunu yardıma çağırdı.

SADECE 1500 LİRA

Bir kürk, bir mücevher için servet harcayan sosyetik güzellerden sadece 10 kişi geri dönüş yaptı. Bin 500 lira yardım toplayabildiğini söyleyen Arte Tahir, şu sözlerle isyan etti: "İnsanlık yurtdışındaki üniversitelerde okuyup cebine para koymakla olmuyor. Muhtaç olanın yanında olmak en başta vicdan, kalp ve gönül işi. Paradan önce bir insanda bunların olması gerekiyor. Onlar sadece koşa koşa davete gitmeyi biliyorlar. Bence sosyetede insanlık ölmüş."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.