14 Şubat fotoğrafçısı

‘Best Of Aşk’ isimli yeni albümünü 17 Şubat’ta çıkarmaya hazırlanan Sinan Akçıl’ın fotoğraflarını sevgilisi Ebru Şallı çekti.

14 Şubat fotoğrafçısı

Sinan Akçıl'a sevgilisi Ebru Şallı'dan anlamlı destek! 'Best Of Aşk' isimli yeni albümünü 17 Şubat'ta çıkarmaya hazırlanan Akçıl'ın albüm fotoğraflarını Ebru Şallı çekti. Cengiz Dikbaş'ın sanat yönetmenliğinde ünlü mankenin objektifine poz veren Akçıl, bu albüm çalışması için, Ebru Şallı'nın yeni jenerasyonun eleganlığını ve centilmenliğini temsil eden bir konsept hazırladığını söyledi. Bu arada Akçıl, albümünün tanıtım konserini 14 Şubat Sevgililer Günü akşamı 212 İstanbul Power Outlet'de verecek. Akçıl, albümde kendisine ait olan, daha önce ünlü isimlerin seslendirdiği şarkılarını söyleyecek. Ajda Pekkan'ın seslendirdiği 'Arada Sırada' ve İzel'in söylediği 'Anlayamazsın'ın da aralarında bulunduğu 11 aşk şarkısını yeniden yorumlayan Akçıl'ın yeni albümünün çıkış parçası ise 'Biri Bana Gelsin' isimli şarkı olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.