Estetikli diyen ispat etsin

Kıbrıs’ta sahneye çıkan Ebru Gündeş, yüzünü gerdirdiği iddialarını yalanladı.

Estetikli diyen ispat etsin

Ebru Gündeş, hafta sonu Kıbrıs'taki Viva Casino'da sahneye çıktı. Işıltılı kırmızı elbisesiyle beğeni toplayan ünlü şarkıcı, toplam 2.5 saat sahnede kaldı. Son dönemde hakkında Londra'ya gidip yüzünü örümcek ağı tekniğiyle gerdirdiği yönünde haberler çıkan Gündeş, estetik iddialarına yanıt verdi.

'İLERİDE YAPTIRACAĞIM'

Konuyla ilgili ilk kez konuşan güzel yıldız, şunları söyledi: "Hakkımda çıkan asılsız haberlere yanıt vermiyorum ama hem çok merak edildiği, hem de ben yaptım diye gidip aynısını uygulatanlar olduğu için konuşmak istedim. Bu tür haberlerle ilgili hukuki yollara başvuruyorum."

Gündeş, şöyle devam etti: "Yüzüme botoks dışında hiçbir şey yaptırmadım fakat estetiğe karşı değilim. Tam tersine, eninde sonunda estetik yaptıracağım zamanlar gelecek. O zaman da hiç gocunmadan bunu söylerim. Estetik yaptırmadığımı ispat edebilirim ama yaptırmadığım halde 'Yaptırdı' diyenler ne söyleyecek, çok merak ediyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.