"Eski eşime laf söyletmem"

Murat Varol, olaylı şekilde ayrıldığı Deniz Akkaya hakkında açıklama yaptı.

"Eski eşime laf söyletmem"

Murat Varol-Deniz Akkaya kavgasında yeni gelişmeler var. Eylül ayında, Varol'dan şiddet gördüğü gerekçesiyle savcılığa başvuran Akkaya, sevgilisi hakkında mahkemeden üç ay uzaklaştırma kararı çıkartmıştı. Varol, dayak iddialarına "Deniz, beni kendi evimden uzaklaştırttı. AVM otoparkında bana saldırdı" diye yanıt vermişti. İkilinin, Varol'un eski eşiyle görüşmesi nedeniyle kavga ettiği iddia edilirken, Akkaya konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "İlk eşiyle ilgili aramızda tartışma olduğu doğru. Tartışma nedeni de; karısının borsa tarafından mahkemeye verilmesi. 2 milyona yakın bir paradan söz ediyoruz. 30 yıl önce boşandığı kadını, hâlâ korumaya çalışıyor!"

'Onunla çok mutluydum'

Murat Varol, önceki gün yaptığı yazılı açıklamayla tartışmada yeni bir perde açtı. Akkaya için "Hayalimdeki kadın" diyen ünlü işadamı, ilişkinin mahremiyetini korumak için sessiz kaldığını ancak Akkaya'nın, kendisinin ilk eşi hakkındaki sözleri nedeniyle açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti. Varol'un açıklamasından dikkat çekici noktalar şöyle: "Deniz Akkaya ile sevginin ve geleceğin paylaşıldığı bir birliktelik yaşarken, zamanla ilişkimizin büyüsü bozuldu. Bugüne kadar hayatıma eşlik eden insanlara her zaman saygı duydum. Bu kişilerle ilgili çıkan haberlere de sessiz kaldım. Aynı sessizliği, Deniz Akkaya ile ilişkimde de korumaya özen gösteriyordum. Ancak Deniz Akkaya'nın, ayrıldığımız günden beri hakkımda kullandığı suçlayıcı ifadelerin yönünü, ilk evladımın annesine çevirmesi, beni derinden yaraladı ve sessizliğimi bozmama neden oldu. Maddi manevi yanında olacağım, üzüntüsünü kendi üzüntüm olarak göreceğim evladımın annesi, suçlu olup olmadığını kimsenin bilmediği bir yargı süreciyle karşı karşıya. Bu konudaki sıkıntımı, sevdiğim kadın Deniz'e anlatmıştım. Deniz hayalimdi, gerçek oldu ve onunla ilişkime çok önem veriyordum. Deniz bana çok iyi geliyordu, onunla çok mutluydum. Kızı Ayşe, benim de evladımdı. Artık 46 yaşındayım ve 10 yıl önceki Murat değilim. Uçarılığın, deli doluluğun çok ötesindeyim. Evet, Deniz'le zor günler yaşadık ama sevgim ağır bastı ve birlikteliğimi devam ettirmek istedim. Aslında Deniz'i 10-15 yıl önceki halime benzetiyordum. Ben değişmiştim ve Deniz de değişebilirdi. Çünkü duygum aile olmaktı, yuva kurmaktı. Çocuklarımla, Ayşe'yle, Deniz'le huzurlu, sakin bir yuva... Ama olmadı. Bugün artık sevdiğim kadınla yollarımız ayrı. Deniz'in benimle ve hayatımdaki kişilerle ilgili kullandığı tüm ifadelerin hakikatten uzaklaştırılmış olaylar olduğunu belirtmeliyim. Mahremiyetimi koz olarak kullanmasını ve konuları saptırmasını doğru bulmuyorum. Halbuki birlikteliğimiz özeldi ve ayrıldıktan sonra da saygıyı hak ediyordu."

Merve YURTYAPAN/GÜNAYDIN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.