Yılın boşanmasında kılıçlar çekildi

Angelina Jolie’nin, eşi Brad Pitt’ten boşanmaya karar vermesi magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. Boşanma kararıyla ilgili olarak ortaya çıkan detaylar, ‘rüya çiftin’ hayatının pek de imrenilen bir hayat olmadığını ortaya koydu.

Yılın boşanmasında kılıçlar çekildi

Yazı: Nazan ORTAÇ

Bu haber gündeme bomba gibi düştü! Hollywood'un en güzel kadınlarından Angelina Jolie, çocuklarının babası Brad Pitt'ten boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ve Pitt'in yakın dostlarına söylediğine göre, Angelina bu kararıyla 'cehennemin kapılarını açtı!' Gerçekten her gün ortaya çıkan detaylar, ünlü aktörün hayatını cehenneme çevirecek kıvamda. Esrar ve alkol bağımlılığı, aldatma, öfke krizleri ve şiddete başvurma şu an karşı karşıya kaldığı suçlamalar arasında. İlişkilerini gözler önünde yaşayan çifti böyle bir sonun beklediğini kimse tahmin edemezdi. 2004 yılında bir film setinde başlayan büyük aşk hikayelerine bu suçlamalar hiç yakışmıyor. Ancak görünen o ki, çiftin mükemmel görünen aile hayatı, sadece görüntüden ibaretmiş.

Amerikan basınında çıkan haberler; çiftin, altı çocuklarının bakımı ve eğitimi konusunda farklı görüşleri olduğunu ortaya koyuyor. Angelina Jolie, çocuklarının daha özgür yetişmelerini savunsa da, Brad Pitt'in, disiplin sorunu yüzünden sık sık karısıyla karşı karşıya geldiği söyleniyor. Güzel yıldızın Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi olması nedeniyle, mülteci kamplarına yaptığı ziyaretlerin de Brad Pitt'i rahatsız ettiği iddia ediliyor. Bardağı taşıran son damla, Angelina Jolie'nin bir seyahat sonrası kaptığı virüsle ciddi anlamda hastalanması olmuş. Ünlü aktörün bu duruma çok sinirlendiği ve hem kendisi hem de çocuklarının sağlığını tehlikeye attığı için eşiyle kavga ettiği söyleniyor. Aile hakkında ortaya çıkan son iddialar ise, Brad Pitt'in çocuklarını zaman zaman dövdüğü yönünde.

TMZ'nin bulduğu belgelere göre; Los Angeles polisi bir şikayet üzerine, Pitt hakkında çocuklarını dövdüğü gerekçesiyle soruşturma başlatmış. Boşanma dilekçenin hemen birkaç gün öncesine dayanan bu olayın, Angelina Jolie'nin sabrını taşırdığı tahmin ediliyor. İkilinin boşanma haberlerinin ortasında ise iki ayrı kadının ismi geçiyor.

Biri, yıllar önce Angeline Jolie için terk edilen eş, Jennifer Aniston... Diğeri ise, geçtiğimiz aylarda Brad Pitt'in birlikte film çektiği ve yasak aşk yaşadığı iddia edilen Fransız aktris Marion Cotillard... Aniston, olaylara hiç müdahil olmayarak serinkanlı tavrını koruyor. Ancak Cotillard, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yaparak, olayların içine çekilmesinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Güzel aktris, nişanlı olduğunu ve ikinci bebeğine hamile olduğunu açıklayarak, Brad Pitt'le ilişki iddialarını yalanladı. Görünen o ki, boşanma dilekçesinin verilmesiyle gerçekten de cehennemin kapıları açılmış... Çifti, çok çetin bir boşanma davası bekliyor. 500 milyon dolarlık bir servet; üçü evlatlık, üçü öz, tam altı çocuk... Çocuklarının velayetini tek başına üstlenmek isteyen bir anne... Ve ortak velayet konusunda direten bir baba... Aile, belli ki kolay kolay gündemden düşmeyecek... Çünkü bu hamur daha çok su kaldırır...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.