Cunda’da ‘Sonsuz Aşk’

Başrollerini Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı, Taff Yapımı ‘Sonsuz Aşk’ filmi, 24 Mart’ta seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Cunda’da ‘Sonsuz Aşk’

Sevginin tüm önyargıları yıkan gücü ve fedakarlık üzerine yürek burkan bir hikayenin anlatıldığı 'Sonsuz Aşk' filminde; Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın Cunda sahilinde gün batımına karşı el ele yürüdükleri romantik sahneler dikkat çekiyor. Filmde; apayrı dünyalara ait, hayata bakışları da farklı olan 'Zeynep' (Fahriye Evcen) ve 'Can' (Murat Yıldırım) birbirlerini aşık olunca tüm hayatları değişiyor. Hiç beklenmedik bir anda yaşadıkları bu aşk onların yolunu Cunda'da kesiştiriyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız'ın yazdığı 'Sonsuz Aşk'ın oyuncu kadrosunda Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım'ın yanı sıra; Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya Didem İnselel ve Ege Aydan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.