‘Düğünümüz Türkiye’de olacak’

Geçtiğimiz ay Burak Özçivit’le nişanlanan Fahriye Evcen: Düğün için tarih ve yer henüz belli değil ama kesinlikle yurt dışında olmayacak.

‘Düğünümüz Türkiye’de olacak’

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, reklam yüzü olduğu marka için tasarladığı Fahriye Evcen for Koton Jeans koleksiyonunu önceki gün görücüye çıkardı. Burak Özçivit'le nişanlı olan güzel oyuncu, beyazlardan oluşan koleksiyonun kendisine gelinliği anımsatıp anımsatmadığı yönündeki sorulara şöyle yanıt verdi: "Bu sene beyaz rengi ayrı bir seviyorum. Beyaz ruhumu en doğru yansıtan renk." Evcen "Gelinliğinizi de tasarlar mısınız?" sorusuna da "Neden olmasın, tasarlayabilirim tabii" cevabını verdi. Fahriye Evcen, Özçivit'in evlenme teklifi ettiği sırada kendisine taktığı 90 bin liralık tek taş yüzükle ilgili ise "O artık hayatımın parçası. Vazgeçilmezlerimden birisi oldu. Tabii beyazla da güzel yakışıyor" diye konuştu. Nişanlısı için "O benim en değerlim" diyen oyuncu, düğün planları için de şunları söyledi: "Henüz detayları belirlemedik. Hem yer, hem de tarih konusunda net bir şey yok. Her şey belli olunca sizlere açıklayacağız ama düğün kesinlikle Türkiye'de olacak, yurt dışında değil."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.