Burcu Ziyal'in makyaj güncesi

Güzelliğiyle dikkat çeken Burcu Ziyal’in makyaj sırlarını masaya yatırdık. Doğal yüz hatlarını koruyarak, sadece aydınlatıcı ürünlerle ten makyajını tamamlayan Burcu Hanım’ın gündelik yaşantısında kozmetik tercihleri ise allık, ruj, rimel ve göz kalemi.

Burcu Ziyal'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İŞLER FIRAT
Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Batik Genel Müdürü Emre Ziyal'in, güzelliği, doğal görüntüsüyle dikkat çeken eşi Burcu Ziyal'in makyaj dünyasını araladık. 4 yıldır aynı makyaj artistiyle çalışan Burcu Hanım için makyajda en önemlisi doğal görüntüsünün bozulmamasıymış. Ziyal'in kalın güzel kaşlarında kontur uygulaması yok ama mutlaka kaşının tonunda kaş kalemiyle kaşlarını boyadığını söylüyor.

Eyeliner'ı çok iyi çekiyor
"Göz makyajında benim için en önemlisi; bordo, kırmızı gibi iddialı bir ruj sürmüşsem göz makyajımı mutlaka çok sade yapıyorum ve pastel tonlarını tercih ediyorum. Rujum nude tonlarında olursa da gözlerimde gölgelendirmeli makyajı çok severim. Eyeliner'ı çok iyi çekerim ve tercihim de MAC'in likit eyeliner'ı. Tarte'nin concealer'ı, Anastasia kaş ve göz kalemi de vazgeçilmez ürünlerim..."


Doğal tonları seviyor
"Dudaklarımda dolgu uygulaması var ama sadece şeklini belirginleştirmek için yaptırdım. Dudak makyajında önceliğim uyguladığım dudak kalemiyle dudak tonunun uyması. Dudak ve nude tonlarda ürünleri seviyorum. Mac'in doğal tonlardaki dudak kalemleriyle, Huda Beauty ve Anastasia rujlarını da çok seviyorum."


Cildinde pürüzsün görüntüyü seviyor
"Cildimde kusur olmadığı için kapatıcı ve fondöten kullanmayı sevmiyorum. Ancak özel bir davete gideceksem fondöten uygularım ve cildimde ton farkı olmaması için aydınlatıcı ürünleri kullanmayı seviyorum. Son zamanlardaki favorim Estee Lauder Double Wear Nude ürünü. Sephora'nın bronzlaştırıcı pudrasını da çok sevdim. Mac'in şeftali tonlarındaki allıklarını da severek kullanıyorum."


Makyözü Anlatıyor:
"Burcu Hanım makyajında çok soft tonları tercih ediyor ve fresh görünmeyi seviyor. Altın oran dediğimiz hatlara sahip cildinde hiç kusur yok ve ben de sadece belli noktaları aydınlatıyorum. Yaz sezonunda makyajında birkaç ufak gölge ile gözlerini daha belirginleştiriyorum burnuna kontur yapıyorum, kaş altını derinleştirmeyi seviyorum. Dudakalrı belirginleştirmek için beyaz dudak kalemiyle çiziyorum.yanaklarda da pudra,şeftali ve açık pembe tonlarını uyguluyorum."


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.