'Evli olduğundan haberim vardı'

Ebru Şallı: “Uğur (Akkuş) ile üç aydır beraberiz. Evli olduğunu ama boşanmak için üç yıldır uğraştığını, ayrıca eşiyle ayrı evlerde yaşadığını biliyordum”

'Evli olduğundan haberim vardı'

Ebru Şallı'nın Bodrum'da el ele tatil yaparken görüntülendiği yatırım danışmanı Uğur Akkuş'un evli olduğu ortaya çıkmıştı. Akkuş'un eşi Gonca Derin Akkuş'un 10 yıldır evli olduklarını açıklamasından sonra gözler Ebru Şallı'ya çevrilmişti.

Şallı, ilk açıklamayı yaptı: "Uğur ile üç aydır güzel bir birlikteliğimiz var. İlişkiye başlamadan Uğur bana üç yıldır süren ve beş ayrı davadan oluşan boşanma süreci içinde olduğunu ve yakında da boşanacağını söyledi. Ayrıca bir yıldır eşiyle aynı evi paylaşmadıklarını biliyorum."

HAYRANI ÇIKTI
Bu arada Uğur Akkuş'un eşi Gonca Derin Akkuş, Ebru Şallı hayranı çıktı: "Kendisini sosyal medyadan yıllardır takip ediyordum. Ona bir kızgınlığım yok. Ebru, eşimin evli olduğunu bilseydi birlikte olur muydu?"

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.