Mikonos’ta tatil kaçamağı

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy, Mikonos’ta ablası ve yakın arkadaşıyla hem dinlendi hem de eğlenerek stres attı. Ulusoy, Mikonos tatilinde kusursuz vücut hatlarıyla büyük dikkat çekti.

Mikonos’ta tatil kaçamağı

Yazı: Gülçin İşler Fırat

Fotoğraflar: Nikos Anagnostopoulos

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy, Mikonos'un ödüllü otellerinden biri olan Cavo Tagoo Mykonos'ta yakın arkadaşı Fatma Yaman ve ablası Nilay Ulusoy ile keyifli ve eğlenceli bir tatil geçirdi. Ekibe, Yunanistan'da yaşayan eski model arkadaşları Neshan Mulazim de eşlik etti. Yaz sezonunu televizyon programı için yoğun bir çalışma temposunda geçiren Ulusoy, burada hem dinlendiğini hem de çok eğlendiğini söyledi.

Otelde en çok gün batımını izlemekten keyif aldığını söyleyen Özge Hanım'ın yemek için favori mekanları yeni açılan Nikkei ve bir klasik olan Interni olmuş. Öğle yemeği ve plaj için ise en çok Panormos'u sevmiş. Ulusoy, tatilde bol bol deniz mahsülleri tüketerek hem formunu hem de sağlığını korumuş. Otelin her köşesinde yer alan sanat eserlerini ilgiyle inceleyen ünlü model, sanatseverler için Rarity Art Gallery'nin de mutlaka görülmesi gereken yer olduğunu söylüyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.