Beyza Uyanoğlu'nun makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Beyza Uyanoğlu ile 10 yıldır gittiği kuaförü Trio Ulus’ta buluşarak makyaj dünyasını araladık.

Beyza Uyanoğlu'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Beyza Uyanoğlu, cemiyet hayatının stil sahibi isimlerinden biri. Uyanoğlu makyaj söz konusu olduğunda doğal görüntüyü seviyor. Gündelik hayatında ten makyajı yapmayı çok tercih etmediğini ama mutlaka rujunu sürdüğünü söyleyen Beyza Hanım için en önemlisi iyi bir nemlendirici ve olmazsa olmaz ürünü de La-Mer kremi. Beyza Hanım ile 10 yıldır gittiği kuaförü Ulus Trio'da buluşarak makyajını mercek altına aldık.

CİLDİNİ NEMLENDİRİYOR
"Ten makyajına başlamadan önce benim için her şeyden önemlisi cildimin temiz ve iyi nemlendirilmiş olması. Fondöten çok kullanmayı sevmem ama özel bir yere gideceğim zaman çok hafif ve ince yapılı Giorgio Armani'nin Maestro Glow fondötenini uyguluyorum. Allığı da elmacık kemiklerimi belli edecek şekilde uygularım, tenimden iki ton koyu olanını tercih ediyorum. Allığım Nars Orgasm."

MASKARAYI BOL UYGULARIM
"Göz makyajında daha önceden koyu renk farlar kullanırdım artık hiç kullanmıyorum. Eyeliner uygulamasını tercih ediyorum ve göz kapaklarıma nude, kahve tonlarda far sürüyorum. Gözlerimin içine Tom Ford'un mürdüm tonlarında kalemini sürüyorum, gözlerimin ela rengini daha da belirgin gösteriyor. Maskaram da Lancome ve maskarayı bol uygularım, kirpiklerimin altına da sürüyorum."

DUDAKLARDA KİREMİT TONLARINI SEVİYOR
"Dudak makyajında kendime en çok yakıştırdığım kiremit rengi tonları. Nude dudak makyajını pek tercih etmem. Mat ruj seviyorum. Dudak kalemini de pratik bulmadığım için uygulamıyorum. Nars'ın ve Chanel'in rujlarını çok seviyorum. Mac Kinda Sexy'de favorim."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR
"Beyza Hanım'ın 10 yıldır makyajını yapıyorum. Nude tonlarda makyajı tercih ediyor hem ten makyajında hem de dudaklarında. Çok ender olarak renkli ruj uygularız. Her şeyin en azını, sade ve değal olanını istiyor. Eyeliner çektirmeyi çok seviyor siyah tonlarında , gözaltına, içine ise mürdüm tonlarında kalem çekiyorum. Cildine aydınlatıcı baz sürerim ve elmacık kemiklerini allıkla belirginleştiririm."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.