Hande Acar'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden biri olan Hande Acar’ın makyaj dünyasını araladık. Acar ile 15 yıldır gittiği MM Bahçeçik Ulus Kuaför’deki makeup artisti Özlem Ayas ile buluşarak merak ettiklerimizi kendisine sorduk.

Hande Acar'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Hande Acar, her girdiği ortamda dikkat çekmeyi başaran, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı olan bir isim. Acar, makyajıyla kimi zaman eleştirilse de o kendisiyle son derece barışık ve makyajının belirgin olmasını da, uzun takma kirpikleri de çok seviyor. Zaten yüzünün de kemikli yapısından ötürü abartı makyajı yüzünün kaldırdığını hem kendisi hem de makyözü söylüyor. Hande Hanım, makyaj yapmayı da yaptırmayı da çok seviyor ve modu düşük olduğu zaman makyaj yaptığında hemen enerjisinin düzeldiğini belirtiyor.

DOĞAL TONLARI TERCİH EDİYOR
"Dudaklarım zaten çok kalın ve mimli olduğu için daha fazla dikkat çekmemek adına dudaklarımda nude tonlarını tercih ediyorum. Kırmızı ruj sürdüğümde çok ön plana çıkıyor çünkü. Mac'in Kinda Sexy'si, Huda Beauty ve Make-up Forever'ın dudak tonuna yakın rujları favorim."

UZUN KİRPİKLERE BAYILIYOR
"Göz makyajında en sevdiğim şey uzun kirpikler o yüzden mutlaka takma kirpik taktırırım. Eyeliner da çok severim ve favorim Make Up Forever Ink Liner. Far olarak da mürdüm tonları hoşuma gidiyor ama gölgeli göz makyajını genellikle gece tercih ediyorum."

MAT GÖRÜNÜMÜ SEVİYOR
"Ten makyajında mat görünümü seviyorum. Gündelik hayatımda sadece Smashbox BB Cream sürüyorum çok güzel tenimi bütünlüyor. Ama bir davete gideceksem üzerine Kryolan pudramı ve Mac Studio Fix'i uyguluyorum. Allıkta da favorim Mac Love Joy tonu. Kemiklerim çok belirgin ama kontur uygulamasını da tercih ediyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR
"Hande Acar makyajda en çok eyeliner ve takma kirpik seviyor gerek göz yapısı, gerekse elmacık kemikleri en ağır makyajı bile kaldırır. Hande Hanım, makyaj yaptırdığında belirgin olmasını istiyor. Kontur uygulamasını yapıyoruz ama kemik yapısı zaten çok belirgin. Bu arada elmacık kemikleri doğal hali sadece dudaklarında dolgu ve kaşlarında tattoo uygulaması var. Dudaklarında genellikle dudak tonunu tercih ediyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.