Önce izleyiciyle buluştular sonra galaya gittiler

Kardeşim Benim 2’nin oyuncuları, çarşamba akşamı gerçekleştirilen galadan önce izleyiciyle buluştu. Ekip, herkesle tek tek fotoğraf çektirdi, sinema salonlarını gezdi.

Önce izleyiciyle buluştular sonra galaya gittiler

Merakla beklenen TAFF ve BRK'S Productions yapımı 'Kardeşim Benim 2' filminin oyuncuları bir ilke imza attı! Burak Özçivit, Murat Boz, Ferdi Sancar, Leyla Feray, Pınar Deniz ve Korhan Herduran, çarşamba günü yapılan galadan önce ÖzdilekPark İstanbul AVM Cinetime Sinemaları'nda sevenleriyle buluştu.

YER YERİNDEN OYNADI
Filmi vizyona girmeden önce izleme şansı yakalayan coşkulu kalabalık, oyuncuları çığlıklar ve alkışlar eşliğinde karşıladı. Burak Özçivit ve Murat Boz, sevenleriyle tek tek fotoğraf çektirdi, imza dağıttı. Ardından tüm kadro sinemaseverlere teşekkür etti ve sinema salonlarını tek tek gezerek herkese iyi seyirler diledi. Film ekibi hemen ardından gala için Kanyon AVM Cinemaximum Sinemaları'na geçti. Gösterim öncesinde basınla buluşan oyuncular, eğlenceli bir sohbetle filmlerini anlattı. Galaya katılanlar arasında Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Kerem Alışık, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Derya Baykal ve Peyman Umay gibi ünlü isimler vardı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.