Aslı Hotiç Türker'in makyaj güncesi

Cemiyet hayatının doğal güzelliği ve pozitif enerjisi ile dikkat çeken isimlerinden biri olan Aslı Hotiç Türker ile Akatlar’daki kuaförü Seyit Karakaş’ta bir araya gelerek makyajını mercek altına aldık.

Aslı Hotiç Türker'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Aslı Hotiç Türker, uzun, doğal saçları, sağlıklı cildi ve natürel makyajıyla her zaman beğendigimiz isimler arasında yer alıyor. "Makyaj benim için bakımlı, taze ve canlı görünmeyi ifade ediyor" diyen Aslı Hanım, makyajını Seyit Karakaş Kuaför'deki Emel Karakaş'a emanet ediyor. Günlük hayatında doğal görüntüyü seven Türker; aynı zamanda seksi makyaj dokunuşlarını tercih ettiğini söylüyor. Ya çarpıcı bir kırmızı ruj ya da buğulu göz makyajı yaptırdığını da belirtiyor. Küçük sırrı da doğal olan kaslarını taramadan asla dışarıya çıkmaması...

KALICI DUDAK MAKYAJI SEVİYOR
"Dudak makyajında benim için en önemlisi makyajın mat ve kalıcı olması. En çok da kırmızı ruj sürmeyi severim, bazen sadece kırmızı ruj sürmek bile modumu değiştirir. Chanel kırmızısı vazgeçilmezim ama Mac ve Nars'ın rujlarını da kullanıyorum. Dudak kalemi ise kullanmam."

TEN MAKYAJI DOĞAL OLMALI
"Ten makyajında mat görüntüyü seviyorum. O yüzden highlighter da kontur uygulaması da sevmem. Favorim Giorgio Armani'nin Maestro Glow fondöteni. Allıkta uzun yıllardır vazgeçilmezim Guerlain Terracotta. Benefit'in Girl Meets Pearl aydınlatıcısı da son zamanlarda çok beğenerek kullandığım bir ürün."

VAZGEÇİLMEZİ EYELINER
"Göz makyajında vazgeçilmezim eyeliner, tercihim de Mac ve Chanel'den yana oluyor. Eyeliner'ı kirpik diplerine çekerek dip eyeliner şeklinde uygulamayı seviyorum. Mascarada Clinique Chubby Lash son zamanlardaki harika keşfim, kirpiklerimi inanılmaz güzel kıvırıyor, yoğunluk veriyor. Gözaltı kapatıcım da Yves Saint Laurent Toucle Eclat."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Aslı Hanım natürel makyajı seviyor ve asla abartılı bir görünüm yaptırmaz. Bu yaptığım makyaj bordo kazağına uygun mürdüm ve kızıl tonlarında oldu. Gece bir yere gideceği zaman en çok kırmızı ruj sürdürmeyi seviyor ve bol maskara uyguluyoruz. Kirpik diplerine dip eyeliner sürüyorum. Ten makyajında çillerini kapatmayı sevmiyor; ince yapılı, krem bazlı fondötenler kullanıyoruz. Tenini mat, tek renk sever p yüzden kontur uygulaması da yapmayız. Allıkta da pembe, şeftali tonlarını tercih ediyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.