Esra Oflaz Güvenkaya'nın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Esra Oflaz Güvenkaya, sarı kıvırcık saçları, mavi gözleri ve kusursuz teniyle her zaman alımlı ve dikkat çeken isimlerden biri. Güvenkaya’nın makyaj dünyasını araladık.

Esra Oflaz Güvenkaya'nın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Deniz TOPRAK

Cemiyet hayatının güzel kadınlarından biri olan, başarılı iş kadını Esra Oflaz Güvenkaya ile İstinyePark Mac Mağazası'nda buluşarak, makyajını mercek altına aldık. Esra Hanım, makyajında gözlerini ortaya çıkartmayı seviyor ve fondötenin cildine verdiği parlaklığı, pürüzsüzlüğü sevdiğini de belirtiyor. Olmazsa olmaz güzellik malzemesi ise dudak kalemi. Güvenkaya, sevdiği makyaj malzemelerine de sıkı sıkıya bağlı olduğunu, memnun kaldığı ürünlerden vazgeçmediğini söylüyor.

KIZIL KAHVE TONLARI FAVORİSİ
"Dudak makyajında genellikle mat ve doğal dudak tonuna yakın renkleri, kızıl kahve tonlarını seviyorum. Mutlaka dudak kalemi kullanırım ve vazgeçemediğim ürünüm de Mac Whirl. Ruj olarak da Yves Saint Laurent'ın kahve tonlarını tercih ediyorum."

GÖZ MAKYAJINA ÖNEM VERİYOR
"Göz makyajı benim için önemlidir, gözlerimi ön plana çıkarmayı severim. Göz makyajında bej ve kızıl, kahve tonlarını seviyorum. En sevdiğim göz farı da Illamasqua markasının. Rimelim ve eyeliner'ım da Eyeko marka. Mac Prep+Prime Highlighter'ı gözaltına uyguluyorum ve Mac Teddy göz kalemi de favorim..."

FONDÖTENİN PÜRÜZSÜZLÜĞÜNÜ SEVİYOR
"Ten makyajında cildimde kapatmaya ihtiyaç duyduğum bir durumum yok ama fondöten kullanmayı seviyorum. Fondötenin verdiği pürüzsüzlüğü, parlaklığı seviyorum. Favori ürünüm de Giorgio Armani Maestro Glow. Allıkta da gül tonlarını severim, Armani ve Mac marka allıkları kullanıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Esra Hanım'a bu makyajında bakır/kahve tonlarını içeren, natürel bir makyaj yaptım. Göz yapısı ve rengi çok güzel ve ben de kahve, kızıl tonlarıyla
belirginleştirerek gözlerin ortaya çıkardım. Esra Hanım'ın cilt yapısı kusursuz olduğu için örtücülüğü çok yüksek olmayan, parlaklık veren bir fondöten kullandım ve ışıltılı, aydınlık görünmesi adına highlighter ve kontur uygulaması yaptım.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.