İpek Köse'nin makyaj güncesi

Makyaj yapmayı sevdiğini ve kendisine de yakıştırdığını söyleyen İpek Köse’ye ünlü make-up artisti Serhat Şen, MPR Studio’da yılbaşı makyajı yaptı. Köse’nin makyaj dünyasını araladık.

İpek Köse'nin makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Şeref YILMAZ

Bakımlı görüntüsüyle gittiği ortamlarda dikkat çeken İpek Köse ile yılbaşı makyajı için buluştuk. Ünlü make-up artisti Serhat Şen'in uyguladığı kırmızı rujlu, altın detaylı makyajını görüntüleyerek Köse'nin makyaj çantasını da araladık. Köse'nin vazgeçemediği makyaj ürünü Estee Lauder'in bazı; makyaj denilince de yoğun kirpiklerin olduğu göz makyajını sevdiğini söylüyor.

AÇIK TEN RENGİNİ SEVİYOR
"Ten makyajında çok açık ten rengi seviyorum o yüzden bazlarımı da açık tonlarda seçerim. Estee Lauder Illuminating Perfecting Primer vazgeçilmezim. Fondötende Mac ve Nars, favorim ve iki fondöteni karıştırarak kullanırım. Allıkta da pembe ve şeftali tonlarını tercih ediyorum."

MASKARA OLMAZSA OLMAZI
"Göz makyajında bol kirpik ya da yoğun uygulanmış maskara olmazsa olmazım... Takma kirpik takmayı da çok seviyorum. Göz ve bakışlar makyajda çok önemli. Kahve, mürdüm, toprak tonlarındaki farları kullanıyorum, Mac'ın farları favorim. Maskaram uzun yıllardır Christian Dior Diorshow, muhteşem bir ürün... Göz kalemim de Dior."

DUDAK KALEMİ KULLANIYOR
"Dudak makyajında koyu tonları çok beğeniyorum ama çok da kendime yakıştırmam. Kırmızı rujda en sevdiğim Mac Russian Red. Genellikle somon ve toprak tonlarını kullanıyorum. Tom Ford'un rujları ve Dior'un da dudak kalemi favorim. Dudak kalemi kullanmayı seviyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"İpek Köse'ye bugün kırmızı rujlu yılbaşı makyajı yaptım. Rujunu kırmızı sürdüğüm için göz makyajını natürel, gold ve rose tonlarında seçtim. Tenindeki kontür işlemini geçişli yaptım. Normal zamanda ise eyeliner çok yakışıyor ve gözlerine de kahve tonlarında gölgelendirme yapıyorum.Kirpik diplerine, kahve göz kalemiyle dolduruyorum. Yüz hatları, her makyajı kaldırıyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.