Gökçe Çil'in makyaj güncesi

Ünlü stil danışmanı Gökçe Çil, kemikli yüz hatlarını belirginleştiren ve doğal ifadesini bozmayan makyajı tercih ediyor. Çil ile kuaföründe buluşarak makyajını görüntüledik.

Gökçe Çil'in makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Gökçe Çil için makyaj, yüzünün ifadesini bozmadan, yüz hatlarını belirginleştirmeyi ifade ediyor. Çil, yaklaşık dört yıldır makyajını Etiler Toni & Guy Kuaför'deki make-up artisti Fatma Şahin Erdem'e yaptırıyor. Gökçe Hanım için olmazsa olmaz makyaj malzemeleri dudak ve kaş kalemi. Özellikle kaşlarını çok önemsediğini söylüyor ve kaşlarını taramadan, kalemle düzeltmeden dışarıya çıkmadığını da belirtiyor. Çil ile buluşarak hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasının vazgeçilmez ürünlerini öğrendik.

BRONZ TONLARI SEVİYOR
"Ten makyajında pürüzsüz, porselen ten görünümünü seviyorum ama gün içerisinde kapatıcılığı yüksek fondöten kullanmam. Guerlain BB Cream ve Yves Saint Laurent fondöten favorim. Allık olarak da Mac'in bronz tonlarını ve yine Mac'in Highlighter'ını beğeniyorum."

İPEK KİRPİKTEN ÇOK MEMNUN
"Gün içerisinde çok fazla göz makyajı yapmam. Göz makyajında eyeliner uygulamasını ve Nars'ın bronz, kahve tonlarında farları seviyorum. Maskara kullanmıyorum. Nurten Mert'e ipek kirpik yaptırdım ve çok memnunum."

DUDAK KALEMİ VAZGEÇİLMEZİ
"Dudak makyajında benim için en önemlisi dudak kalemidir. Gün içerisinde makyaj yapmasam da dudağıma mutlaka kalem sürer, dudak hatlarımı belirginleştiririm. Bobbi Brown Cherrywood dudak kalemi favorim. Tom Ford'un da rujlarını beğeniyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Gökçe Hanım, günlük hayatında abartılı makyaj görünümünü sevmez. Genellikle kirpiklerine koyu kalem çekiyorum, göz kapaklarına da açık tonlarda far sürüyorum. Gözlerini vurgulayan makyajlar yapıyoruz. Göz kalemini kirpik içinden sürüyoruz böylece gözleri daha belirgin oluyor. Ten makyajında hafif yapılı fondöten sürüyoruz ve bronz tonlarla allık uygulayarak, highlighter ile makyajı tamamlıyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.