Grammy ödülleri sahiplerini buldu

Müzik dünyasının en önemli etkinliklerinden Grammy Ödülleri, görkemli bir törenle dağıtıldı. Geceye, 6 dalda aday olduğu ödüllerin tümünü kazanan Bruno Mars damgasını vurdu.

Grammy ödülleri sahiplerini buldu

Müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy Ödülleri, New York'taki Madison Square Garden'da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. James Corden'ın sunduğu geceye genç sanatçı Bruno Mars damgasını vurdu. Ünlü R&B sanatçısı, 'Yılın Albümü', 'Yılın Kaydı' ve 'Yılın Şarkısı' da olmak üzere, aday olduğu 6 dalda tüm Grammy'leri kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Grammy Ödül Töreni'nde, ünlülerin Hollywood'da sergiledikleri politik duruş da devam etti. Konuklar, cinsiyet eşitsizliğini ve cinsel tacizi protesto etmek için, yakalarına beyaz gül takarak geldi. Törenin kırmızı halı geçişi, her zamankinden sönük geçerek hayal kırıklığı yarattı. Ünlü şarkıcı Beyonce, kırmızı halıya katılmayarak hayranlarını üzerken, Lady Gaga, siyah görkemli elbisesiyle büyüledi. Törenin sahne performansları ise oldukça başarılıydı. Farklı kuşakların pop ikonları olan Elton John ve Miley Cyrus'un sahnede birlikte sergiledikleri performans alkış tufanıyla karşılandı. Uzun bir aradan sonra sahneye çıkan Rihanna ise aldığı kilolara rağmen performansından hiçbir şey kaybetmediğini ortaya koydu. Bir süre önce prodüktör Dr. Luke tarafından cinsel tacize uğradığını açıklayan şarkıcı Kesha, gecede duygusal anlara imza attı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.