‘Demet artık benim hakkımda konuşmaz’

‘Demet artık benim hakkımda konuşmaz’

15 Mart'ta Bostancı Gösteri Merkezi'nde birlikte konser verecek olan Aylin Coşkun ile Hande Yener, önceki gün dans provası için bir araya geldi. Prova sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çoşkun ile Yener, "Çok heyecanlıyız, deli gibi çalışıyoruz" dedi. Yener, "Haziran ayında İngilizce şarkıma klip çekilecek. Dünya piyasasına giriyorum. İki senedir çalışıyorum ve çok heyecanlıyım. Herkesten çok büyük destek bekliyorum, şarkıyı bitirdiğim zaman Türkiye'ye sunacağım" diye konuştu. Yener, "Demet Akalın için neden uzaklaştırma kararı çıkardınız?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Konuşma, aşağılama, dalga geçme gibi koruma yasağı geldi, iki ay süre gibi; çok güzel oldu." "Koruma kararına uymazsa hapis cezası var mı?" sorusuna ise Yener, "Üç gün, 15 gün ve bir ay gibi hapis cezası var" yanıtını verdi. Yener, "Konuşup hapse girerse üzülür müsünüz? sorusunu "Konuşmaz konuşmaz, 10 gün oldu. Ne kadar güzel" diye yanıtladı.

'Ümit Cem ile aramız düzeldi'
Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol'la yaşadığı büyük kavga ile ilgili şöyle konuştu: "Aslında küçük bir tatsızlıktı ama duyulmuş oldu. Aramız düzeldi."

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.