‘Saadet’in komedi yeteneğini kimse göremedi’

‘Saadet’in komedi yeteneğini kimse göremedi’

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy'un oynadığı 'Ailecek Şaşkınız' filminin galası önceki akşam İstinyePark'ta yapıldı. Filmin yönetmeni Selçuk Aydemir şunları söyledi: "13 ay önce eşim doğurmuştu, şimdi ben doğuruyorum gibi bir şey. Saadet'in bu kadar iyi komedi oynayabileceğine kimse inanmamıştı ama ne demek istediğimi filmi izledikleri zaman anladılar." Filmde fit görüntüsüyle dikkat çeken Ahmet Kural, "Bu film için 15 kilo verdim" dedi. Murat Cemcir ise "Ahmet'in verdiği 15 kilonun yedisini ben aldım" sözleriyle herkesi güldürdü. Saadet Işıl Aksoy, "Kendi kariyerim adına yeni bir şey denedim. O yüzden çok heyecanlıyım" diye konuştu.

'Şarkılarımı ilk Selin'e dinletiyorum'

Galanın davetlileri arasında ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli de vardı. Geceye eşi Selin İmer Ceceli'yle katılan Ceceli, "Çok yetenekli iki arkadaşımız; Ahmet ve Murat. Biz sinemayı çok seviyoruz. Evde de çok film izliyoruz" dedi. Sanatçı, yeni çalışmalarıyla ilgili de "Şarkılarımı ilk kez Selin'e dinletiyorum. Yeni bir şarkımız var, bir sonraki seneye kalmayabilir, çıkartabiliriz" diye konuştu.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.