Katie Holmes'tan güzellik ve annelik tüyoları

Sağlık ve güzellik sırlarını açıklayan oyuncu Katie Holmes, "Annelik, her karar anında çocuğunuzun da aklınızda olması demek" dedi.

Katie Holmes'tan güzellik ve annelik tüyoları

Sağlık için egzersiz yaptığını belirten 39 yaşındaki Holmes, "Eskiden 2 kiloluk ağırlıklarla çalışırdım şimdiyse 7-10 kiloluklarla sporumu tamamlıyorum" dedi.

Güzellik sırlarını da veren oyuncu, "Günde 2-3 çorba kaşığı keten tohumu yağı içiyorum. Cildime, saçıma ve kalbime iyi geliyor" şeklinde konuştu.

Eski eşi Tom Cruise'dan 11 yaşında Suri adından bir kızı olan aktris, "Annelik, her karar anında çocuğunuzun da aklınızda olması demek. Buna spor programı planlamalarınız da dahil" açıklamasını yaptı ve ekledi:

"Bu konuda çok şanslıyım çünkü annem çok yaratıcıydı. Elinden her iş gelirdi. Ben de onun gibiyim. İki filmde birden oynamak zor gibi görünüyor ama anne olduğunuz zaman 25 şeyi aynı anda yapabiliyorsunuz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.