Gözyaşları sel oldu

İran'daki kazanın kurbanları arasında olan Ayşe and Aslı İzmirli, Zincirlikuyu Camii'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

Gözyaşları sel oldu

Kazada hayatını kaybeden 8 yakın arkadaştan Ayşe And ve Aslı İzmirli'nin cenaze törenleri, Zincirlikuyu Camii'nde yapıldı. Her iki arkadaşın cenazelerinin camiye getirilmesi, aileleri ve yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Ayşe And'ın taziyesini babası Ekber And, annesi Ayşıl Eke, kardeşi Mehmet And; Aslı İzmirli'nin taziyesini ise babası Coşkun İzmirli, annesi Gülay İzmirli ile nisanlısı Bassam Houssami'nin aralarında olduğu yakınları kabul etti. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayşe And ve Aslı İzmirli, Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlarında toprağa verildi. Tören sırasında, iki arkadaşın ailelerinin gözyaşları adeta sel oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.