Emel Ayaydın'ın makyaj güncesi

Sarı uzun saçları, güzel yüz hatları ve sempatikliğiyle beğendiğimiz bir isim olan Emel Ayaydın ile kuaförü Unique’de buluşarak makeup artisti Selvihan Selvi’nin yaptığı makyajı görüntüledik. Ayaydın’ın makyaj çantasını da aralayarak, keyifli bir makyaj s

Emel Ayaydın'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

İpekyol Yönetim Kurulu Üyesi Necdet Ayaydın'ın doğallığıyla çok beğendiğimiz, iki çocuk annesi güzel eşi Emel Ayaydın'ın makyaj dünyasını araladık. Emel Hanım, şu sıralar 16 yaşındaki kızı Yağmur'dan aldığı tavsiyelerle Youtube'da izlediği doğal makyajları çok beğendiğini ve onları uyguladığını söylüyor. Günlük hayatında lip balm, allık ve maskaranın makyajı için yeterli olduğunu da söyleyen Ayaydın ile Etiler'deki kuaförü Unique'da buluşarak makyajını görüntüledik ve makyaj çantasının ürünlerini öğrendik.

ALLIK İLE RENKLENDİRİYOR
"Ten makyajında genellikle allık ve highlighter kullanarak yüzümü renklendiriyorum. Huda Beauty 3D Highlighter Palette son zamanlardaki favorim. Allık olarak da şeftali tonlarını seviyorum, Tom Ford'un allık paletini kullanıyorum. Bronzer'ı burun kenarları ve alın bitiş çizgisinde kullanarak kontur uygulaması yapıyorum. Dior Nude Bronzer tercih ediyorum."

AYDINLIK BAKIŞLARI SEVİYOR
"Göz makyajında aydınlık bakışları seviyorum. Göz kapaklarıma far kullanmıyorum, highlighter uyguluyorum. Vazgeçilmezim Dior, Diorshow Maximizer Serum. Onu sürdükten sonra maskarayı sürerim. Maskaram da Christian Louboutin'in mürdüm tonu. Göz kalemini kirpik diplerine uyguluyorum. Shiseido'nun da kahverengi eyeliner'ını da beğenerek kullanıyorum."

NUDE TONLARI FAVORİSİ
"Dudak makyajında eskiden şeftali ve pembe kullanırdım, son zamanlarda ise Nude tonlar kullanıyorum. Tom Ford ve Chanel'in rujları favorim. Dudak kalemi olarak da Nars'ın dudak kalemlerini tercih ediyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Emel Ayaydın, doğal makyajı sevdiği için ben de ona uygun bir makyaj yapıyorum. Şeftali ve pembe tonlarını kullanıyorum. Günlük hayatında kullanabileceği bir makyaj yaptım, yanaklarında pembe ve şeftali tonlarını karıştırdım. Cilt yapısı çok güzel, o yüzden hiç kapatıcı ürünlere gerek kalmıyor, bazen ince yapılı bir fondöten kullanıyorum. Gözlerini ortaya çıkarttığımız, dudaklarda doğal tonlar kullandığımız bir makyaj yapıyorum. "

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.