Kraliyet Ailesi'ne Türk modacı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin favori tasarımcısı Erdem Moralıoğlu, İngiliz basınında manşetlerde. Prenses Eugenie, 12 Ekim’deki düğününde Türk tasarımcının imzasını taşıyan gelinlik giyecek.

Kraliyet Ailesi'ne Türk modacı

İngiltere kraliçesi Elizabeth'in torunu Prenses Eugenie ile nişanlısı Jack Brooksbank'in düğünü için geri sayım başladı. İngiliz basını, 12 Ekim'deki düğün için birçok detaya yer verirken törenle ilgili en çok merak edilen detay Prenses'in gelinliği oldu. İngiltere'deki Daily Mail gazetesi, gelinliği tasarlaması muhtemel üç modacıyı açıkladı. Listede Kraliyet Ailesi'nin kadınlarının gözdesi olan Türk asıllı tasarımcı Erdem Moralıoğlu da yer aldı. Kariyerini İngiltere'de sürdüren başarılı modacının ilk tercih olduğunu yazan gazeteye göre gelinliği tasarlayacağı konuşulan diğer isimler ise: Stella McCartney ile Vivienne Westwood.

Tarzıyla tüm dünyanın yakından takip ettiği Meghan Markle da bugüne kadar birçok defa Erdem Moralıoğlu imzası taşıyan kıyafetler giydi.

Kate Middleton da sıkı bir Erdem hayranı.

Bu fotoğrafla Jack Brooksbank ile nişanını ilan eden Prenses Eugenie'nin üzerindeki çiçekli elbise de Erdem imzalıydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.