Ebru Şallı, dijital dünyada

Suudi Arabistanlı yatırımcı Al Othman Ailesi ile bir yıl önce 20 milyon dolarlık bir anlaşma imzalayan Ebru Şallı, Ebru adlı mağazasını mobil uygulamaya taşıyor.

Ebru Şallı, dijital dünyada

Ebru Şallı; kitap, spor kıyafetleri, pilates DVD'leri, detoks suyu ve sağlıklı ürünler satışa sunduğu mağazasının mobil uygulamasını hazırladı. Uygulamaya, Appstore'da Ebru yazarak ulaşılabileceğini söyleyen Şallı, "Ebru mağazası, kadınların elinin altında olacak. Her türlü ürünü ve sorularının cevaplarını bulacaklar" dedi. Yatırımcı Samira Al Otham Aladdini ve Emira Al Othman Aladdini'nin, kendisini ekranda görüp teklif sunduğunu söyleyen Şallı, "Benimle bir şeyler yapmak istediklerinde çok memnun oldum. Bu yatırımı benim aracılığımla ülkemize yapıyorlar. Ben de var gücümle çalışıyorum" diye konuştu.

'İŞ KADINLIĞINI SEVDİM'
2019 yılında Riyad, Beyrut, Amman, Dubai ve Bahreyn'de mağaza açacağını söyleyen Şallı, "İş kadınlığını çok sevdim; üretmek dünyanın en güzel şeyi" dedi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.