Jennifer Garner'ın yeni aşkı John Miller!

Ben Affleck ile resmi olarak geçtiğimiz haftalarda boşanan Jennifer Garner'ın yeni bir ilişkiye yelken açtığı konuşuluyor. 46 yaşındaki oyuncunun yeni sevgilisinin 40 yaşındaki girişimci John Miller olduğu ileri sürüldü.

Jennifer Garner'ın yeni aşkı John Miller!

Cali Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su olan John Miller ile Jennifer Garner'ın 6 aydır birbirlerini tanıma sürecinde oldukları ve iyi vakit geçirdikleri iddia edildi.

2005 yılında dünya evine giren Jennifer Garner ile Ben Affleck 2017 yılında boşanacaklarını ilan etmişti. Çift evrak eksikliği nedeniyle geçtiğimiz ay boşandı. Affleck ile Garner'ın 3 çocuğu bulunuyor.

Dünya ünlü oyuncular Jennifer Garner ile Ben Affleck'in boşanma sebebi Affleck'in alkol bağımlılığı olduğu öne sürülmüştü. Alkol bağımlılığı nedeniyle daha önce iki kez tedavi gören ve eylül ayında yeniden rehabilitasyon merkezinde yatan ünlü oyuncu Ben Affleck ""Ailem ve kendim için savaşıyorum" demişti.


Jennifer Garner - Ben Affleck

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.