Kırmızı halının parlayan çifti

Ünlü Alman model Heidi Klum, sanat simsarı ve küratör Vito Schnabel’nin kalbini kırmasından sonra aşkı, kendinden 16 yaş küçük rock’çı Tom Kaulitz’te buldu. İkilinin büyük aşkı, şimdilerde magazin dünyasında en çok konuşulan konu...

Kırmızı halının parlayan çifti

Nazan ortaç

Neredeyse 30 yıldır sektörde olan Heidi Klum, bu süre zarfında aşklarıyla da hep gündemdeydi. 1997'de starların kuaförü Ric Pipino ile evlenen Klum, onunla yollarını 2002 yılında ayırdıktan sonra aşk hayatında hızlı bir dönem yaşadı. Red Hot Chili Peppers'in solisti Anthony Kiedis'ten Jamiroquai'ın solisti Jay Kay'a kadar sektörün 'yaramaz' isimleriyle adı anıldıktan sonra sonsuza kadar güvenebileceği bir erkekle tanıştığını düşündü. O isim, ünlü İtalyan işadamı ve Renault'nun Formula 1 patronu Flavio Briatore'ydi. 2003 yılında tanışan ve büyük aşk yaşayan çiftin ilişkisi ne yazık ki uzun ömürlü olmadı ve 1 yıl sonra bitti. Bitme nedeni ise Heidi'nin Briatore'den hamile kalmasıydı ve çocuğu doğurmakta ısrar etmesiydi. Ünlü model, pılını pırtını toplayıp, Almanya'ya ailesinin yanına döndü ve ilk bebeğini kucağına aldığı sırada Briatore, çoktan başka bir kadının kollarındaydı.

Bebeğiyle tek kalan Klum'un yalnızlığı neyse ki uzun sürmedi ve karşısına romantik şarkıcı Seal çıktı. Büyük bir aşkla bağlanan ikili, kısa sürede evlendi ve Seal, Heidi'nin kızı Leni'yi yasal olarak evlat edindi. Çift, 2012 yılına kadar evli kaldı ve bu süreçte 3 çocukları daha oldu. Yıldızlar aleminin en görkemli çiftlerinden biri olmalarına rağmen, evliliklerini sürdüremediler. Daha çok uzun ilişkilerin kadını olan Heidi Klum, Seal'le boşanma sürecinde teselliyi yakın koruması Martin Kirsten'de buldu. İki yıl devam eden ilişki, Heidi'nin, çapkınlığıyla tanınan sanat simsarı ve küratör Vito Schnabel'le tanışmasıyla son buldu. Kendisinden 13 yaş küçük ve New York sosyetesinin en gözde bekarlarından bir olan Schnabel'le ilişkisinde oldukça zorlandığı konuşuldu. Onun çevresindeki 20'lilere ayak uydurmak için aşırı zayıfladı ve alametifarikası olan kıvrımlarını kaybetti. Bu dönem yaptığı şovlardaki agresif davranışlarıyla da oldukça konuşuldu. Bir ayrı bir barışık süren ilişki, 2014'ten 2017 yılına kadar devam etti. Vito Schnabel'in çapkınlıklarının su yüzüne çıkmasıyla da ünlü model oldukça zor günler geçirdi.

Ta ki, karşısına Tokio Hotel grubunun kurucusu Tom Kaulitz çıkana kadar! Genç kızların gözdesi olan Tom, ünlü modelden 16 yaş küçük. Ancak bu yaş farkı ikili arasında sorun olmadı ve aşklarını göz önünde yaşamaya başladılar. Kırmızı halıya her çıkışları büyük olay oluyor, objektiflerin istediğini vermekte hiç utangaç davranmıyorlar. Ancak objektiflerin onları çektiğinden habersiz olduğu anlarda bile hep yanak yanağa, dudak dudağalar.

Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları görüntüler de şimdiden aile olduklarını kanıtlıyor. Tom, Heidi'nin dört çocuğuyla mükemmel anlaşıyor, onlarla etkinlikler yapmaktan büyük keyif alıyor. Geçtiğimiz günlerde Instgram'dan paylaştığı fotoğrafın altına "Evet dedim" yazan Klum'un parmağında 30 bin dolarlık vintage bir yüzük parlıyordu. Heidi'nin ve Tom'un gözbebekleri de yüzükle yarışacak derece parlıyor. Heidi'yi üçüncü kez nikah masasına taşıması beklenen aşkta her şey yolunda gibi... "Gibi" dedik, çünkü geçtiğimiz günlerde basına düşen bir haber, ikilinin ilk fikir ayrılığını yazıyordu. 28 yaşındaki Tom Kaulitz, sevdiği kadından bir çocuk istiyor. Ancak 45 yaşındaki 4 çocuk annesi Klum, bu defteri kapatmışa benziyor... Bakalım, aşkları her sorunun üstesinden gelebilecek kadar büyük mü?


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.