Engin Altan Düzyatan'dan Mesut Özil'e tarihi hediye

Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan, Mesut Özil'e tarihi bir düğün hediyesi verdi

Engin Altan Düzyatan'dan Mesut Özil'e tarihi hediye

Her fırsratta Osmanlı sevdasını gözler önüne seren ve sıkı bir Diriliş Ertuğrul hayranı olan Mesut Özil'e yakın dostu Engin Altan Düzyatan'dan çok özel bir hediye geldi. Düzyatan, Özil'e düğün hediyesi olarak dizide giydiği zırhlı kostümü verdi. Ünlü futbolcu Londra'daki evinden 'Diriliş Ertuğrul'u izlerken sık sık paylaşım yapıyor. Hatta futbolcu, Şubat ayında nişanlısı Amine Gülşe ile Diriliş setini ziyaret edip tüm ekibi tebrik etmişti. Özil, yakın dostunun hediye ettiği kostümü, Londra'daki çok sayıda Osmanlı eserinin yer aldığı lüks malikanesinin baş köşesine koyacağı öğrenildi. Bu arada çiftin 7 Haziran'da gerçekleşecek olan düğünün konsepti belli oldu. Çift Osmanlı motiflerinin yoğun olduğu bir düğün organizasyonu içinde.


Özil ve Gülşe önceki akşam Ulus'ta bir mekan çıkışı görüntülendi, keyifli halleriyle dikkat çeken yakın arkadaşlar, basın mensuplarına birlikte poz verip, "Güzel bir akşam yemeği yedik, bol bol sohbet ettik" dedi.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.