Sinan Akçıl: ''23 Temmuz sıradan bir doğum gününden çok daha fazlası''

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da dünya evine giren şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, oyuncu eşi Burcu Kıratlı'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından kutladı. Sinan Akçıl'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Sinan Akçıl: ''23 Temmuz sıradan bir doğum gününden çok daha fazlası''

Birkaç ay önce ayrılacaklarına dair haberler çıkan Sinan Akçıl ve oyuncu eşi Burcu Kıratlı evliliklerine ikinci şansı verdiler. Mutluluklarını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen ikili, sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor. 30 yaşına giren güzel oyuncunun yeni yaşını eşi sosyal medya hesabından işte böyle kutladı. ''Belkide en iyi, en süslü sözlerin benden çıkacağını düşünen milyonlar vardır. Ama ben burayı boş bırakıyorum........................................: çünkü daha o kelimeler icat edilmedi, sözlüğe girmedi... 23 Temmuz... sıradan bir doğum gününden çok daha fazlası...'' Sinan Akçıl'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.