Irmak Ünal: '''Akciğerim eski haline dönmedi''

Koronavirüse yakalanan ve zorlu bir tedavi süreci sonrasında sağlığına geri kavuşan Irmak Ünal, bir derginin Instagram hesabındanın canlı yayınına katılan Irmak Ünal, tecrübelerini paylaştı.

Irmak Ünal: '''Akciğerim eski haline dönmedi''

İğne yapmayı öğrendiğini belirten oyuncu, "Kan sulandırıcı' bu sürecin olmazsa olmazı. Her gün sabah ve akşam, karnımdan iğne yaptım" dedi.

Ateşinin düşmediği zamanlarda ise ağladığını ifade eden Irmak Ünal, virüsü tam olarak atlattığını şuan da bulaştıcı özelliği kalmadığını, testinin pozitiften negatife döndüğünü ancak, geçirdiği 20 günlük sürecin ve vücudumun atlattığı virüsün kendisinde bıraktığı etkileri olduğunu dile getirdi.

Ünal, akciğerinin eski haline dönmediğini ve bir süre beklemesi gerektiğini vurgularken, enerjisinin yüksek olduğunu ama gücünün eski haline olmadığını da söyledi. (Formsante dergisi)

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.