Herkesin hayalini süsleyen bir seyahat dünya turu

Lüks bir gemiyle yaklaşık üç ay sürecek ve Sidney’den Singapur’a, Lizbon’dan Rio de Janeiro’ya kadar 23 ülkede 43 şehri kapsayan bir dünya turuna çıkmak ister misiniz? Cevabınız “evet” ise işte detaylar...

Herkesin hayalini süsleyen bir seyahat dünya turu

Şerif ERCAN

Dünya turu yapmak herkesin hayalidir ama kolay bir şey değildir. Çünkü en başta organize etmek çok zordur. Sizin yerinize birileri bu organizasyonu yaparsa ve size sadece zaman ve bütçe ayarlamak kalırsa ne güzel olur öyle değil mi? Böyle düşünüyorsanız gözünüz aydın! Dünyaca ünlü gemi firması MSC Cruises, bir dünya turu hazırlamış ve üstelik satışına da başlamış. Magnifica adlı lüks bir gemiyle 2020 yılında gerçekleşecek dünya turu programında, 23 ülkede 43 destinasyon görebilme imkanı sunuluyor. Bu dünya turuna katılmak isterseniz, Civitavecchia (Roma), Cenova, Marsilya ve Barselona limanlarından 04-05-06 veya 07 Ocak 2020 tarihlerinde gemiye biniş yapabileceksiniz. 5 kıta görülecek ve 116 gün sürecek seyahat esnasında, dünyanın en popüler destinasyonlarını da ziyaret edeceksiniz. Keşif imkanını arttırmak amacıyla sekiz destinasyonda yapılacak bir gecelik liman konaklaması, o destinasyonları çevre gezileri sayesinde iki gün boyunca, daha fazla keşfetme imkanı da sunacak. İşte dünya turunda görülecek yerlerden bazıları... Ushuaia, Arjantin: Dünyanın en güneyindeki bu destinasyonda, balıkçı köyleri ve kar kaplı tepeleri göreceksiniz... Rapa Nui - Paskalya Adası: 13. yüzyılda yapılmış olan dünyaca ünlü taş oyması figürleri keşfetme şansı olacak. Darwin, Avustralya: Avustralya'nın en kuzey ucundaki şehir, gerçek Avustralya'yı yaşamak için ideal... Valparaiso, Şili: Tepeliklerle çevrili sahillerinde küçük renkli evleri ile ünlenmiş bir lokasyon. Mumbai (Bombay), Hindistan: Hindistan'ın en karakteristik, en hareketli kentlerinden biri olan Mumbai de bu seyahatte yer alıyor. Salalah, Umman: Şelaleleri, egzotik yemyeşil doğası ve sıra dışı hayvanlarıyla seyahate farklı bir bakış açısı katacak. Ücretsiz 15 gezinin de yer aldığı turda zamanınızı, 30'a yakın Broadway stili şovlar, temalı geceler ve dil eğitimleri ile keyifli bir şekilde geçireceksiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.