Akşam barı konseptinin en iyi adresi

Son yıllarda ‘akşam barı’ konseptini en iyi yansıtan mekanların başında gelen Biber Bar Nişantaşı, misafirlerini keyifli akşamlarda ağırlamaya devam ediyor. Bar olarak ön plana çıksa da Biber Bar’ın geniş bir finger food mönüsü bulunuyor

Akşam barı konseptinin en iyi adresi

Sinan Özedincik

En özel organizasyonlara ev sahipliği yapan, Nişantaşı'nın gözde caddesi Abdi İpekçi'de konumlanan Biber Bar Nişantaşı, şık dekorasyonu, müzikleri, finger food çeşitleri ve mekana özel kokteylleriyle iş dünyasının gözdesi olan bölgedeki 'akşam barı' kültürünü devam ettiriyor. Bar olarak ön plana çıkan bir mekan olsa da Biber Bar'ın karma dünya mutfağı üzerine de geniş bir finger food mönüsü var. Çeşitli yörelerden peynirlerle zenginleştirilmiş peynir tabağı ve şarküteri tabağı aperatiflerin yanında tercih edilen tabaklar olmakla beraber, ana yemek olarak ördek roll, incik risotto, burrata ya da daha geleneksel tatlardan hoşlananlar için etli pazı dolması, ciğer tabağı gibi seçenekler misafirlerin damağında bir lezzet şölenine dönüşüyor. Nişantaşı Biber Bar'da, mekana özel kokteyller de hazırlanıyor. Mekanın bar şefi Özkan Yaman'ın oluşturduğu mönüde şişede bekletilerek aromalandırılmış içkilerden oluşan bir çok özel kokteyl bulunuyor. Biber Bar, Nişantaşı'nın en lüks mağazalarının arasında konumlanarak, bölgenin dokusuna uygun dekorasyonuyla da gözlere hitap ediyor. Mermer bar, deri koltuklar, şık ve konforlu mobilyalar ile uyumlu tablolar, içeride adeta büyülü bir atmosfer yaratıyor. İş çıkışı hem stres atmak hem de sosyalleşmek için ideal bir mekan olan Biber Bar, hafta içi her akşam saat 16.00 itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlıyor. Biber Bar'da hareketli saatler mesai saatleri bitiminde başlıyor. Saat 22.00 sonrası dancing bar konseptiyle de iyi müzik eşliğinde dans edip akşamın tadını çıkarmak isteyen misafirler için farklı bir alternatif sunuyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.