Şefini, mönüsünü ve eğlencesini değiştirdi

İyi yemek ve iyi müzik sloganıyla Nişantaşı’ndaki Maçka Residance’da hizmet veren Alancha, kış sezonuna yeniliklerle girdi. Mutfağının başına ünlü şef Hazer Amani’nin geçtiği mekanda, Anadolu lezzetleri ve canlı müzik dikkat çekiyor

Şefini, mönüsünü ve eğlencesini değiştirdi

Sinan Özedincik

Gastronomi mutfağıyla damak ve göz zevkine hitap eden Nişantaşı'ndaki Alancha, yeni sezon eğlencesiyle kulaklara da hitap ediyor. Bu sezon mekanın mutfağının başına ünlü şef Hazer Amani geçti. Hazer Amani ve ekibi Alancha için yeni ve özel bir mönü hazırladı. Alancha'nın yeni mönüsünde Anadolu lezzetlerini yer alması dikkat çekiyor. Lezzetli yemeklere haftanın üç günü sahnelerin ünlü isimlerinin eşlik ettiği Alancha'da, eğlence perşembe günleri Barbaros Büyükkan'ın performansı ile başlıyor. Barbaros Büyükkan, geniş repertuarı ve müzikal birikimiyle Fransızca, İngilizce, İtalyanca, Portekizce, İspanyolca, Yunanca, Rusça şarkılar seslendiriyor.

Cuma günleri ise podyumlardan, televizyon ekranlarına transfer olan Türkiye'nin tescilli güzellerinden ünlü haber spikeri Defne Samyeli, Alancha sahnesinde performans sergiliyor. Mankenlik, sunuculuk ve oyunculuktan sonra güzel sesi ile sahnelerin yeni yıldızı olan Defne Samyeli, söylediği yerli ve yabancı şarkılar ile hem göze hem kulağa hitap ediyor. Cumartesi günleri ise aralarında; Kayahan, Mirkelam, Şebnem Ferah, Orhan Gencebay, MFÖ, Nilüfer, Nazan Öncel, Ajda Pekkan ve Sertab Erener'in de olduğu bir çok sanatçının albümlerinde aranjör, besteci ve prodüktör olarak yer alan İskender Paydaş, orkestrası ile Alancha'da eğlenceyi doruklara çıkarıyor. Ünlü şef Hazer Amani'nin hazırladığı mönünün tadına bakmak, ünlü sanatçıların canlı müzik performanslarıyla eğlenceli saatler geçirmek için Maçka Residance'daki Alancha'yı denemenizi öneririm.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.