Göcek’in kalbinde saklı iki mücevher

D Resort Göcek’in, her biri farklı konseptlerde tasarlanmış, geleneksel ve dünya mutfaklarından lezzetler sunan iki restoranı Q Lounge ve The Breeze sezonu açtı. Bu yaz yine muhteşem tatları ile damaklarınızı şenlendirecek

Göcek’in kalbinde saklı iki mücevher

Sinan Özedincik

Butik tatil anlayışı çerçevesinde konuklarına keyifli zaman geçirmeleri için dört mevsim hizmet sunan D-Resort Göcek'in Q Lounge ve The Breeze restoranları 19 Nisan'da açıldı. Göcek'de gerek tatilcilerin gerekse bölgedeki koyları keşfe çıkan yat tutkunlarının vazgeçemediği adreslerin başında gelen Q Lounge, muhteşem koy ve D-Marin'in muazzam panoramasını da gözler önüne seriyor. Günbatımını izlerken müzikleri ve özel kokteylleri ile misafirlerine eşsiz anlar sunan Q Lounge, gece yarısına kadar keyifli vakit geçirebilecek en popüler Türkçe ve yabancı parçaları ile tatil eğlencelerini iz bırakacak anılarına dönüştürüyor.

Otel plajına paralel, tepede yer alan ve Göcek koyuna nazır muhteşem manzarasıyla misafirlerini ağırlayan, çağdaş Japon mutfağının izakaya usulü paylaşmalık lezzetlerinin ortaya servis edildiği mönüsü, özel reçeteli kokteylleri, zengin şarap mönüsü ve mekana özel müzikleriyle Q Lounge, otel misafirlerinin ve yatların da gözdesi... Sezon boyu sürecek DJ performansları eşliğinde mekana özel kokteyller geceye eşlik ediyor. Q Lounge, pazartesi hariç haftanın altı akşamı hizmet veriyor. Göcek'teki tek özel plajda bulunan ve tüm Göcek koyunun ve D-Marin Göcek'in turkuvaz manzarasına sahip bembeyaz bir cenneti andıran The Breeze, öğle ve akşam yemeklerinde farklı mönü seçenekleri ile hizmet veriyor. Akdeniz mutfağından seçeneklerin yer aldığı mönüde öğlen hafif yiyecekler, sandviçler, ana yemek ve odun fırınından lezzetlerin yanı sıra farklı yorumlarla hazırlanan meze, taze balık ve deniz mahsulleri lezzetlerini, iskele üzerindeki masalarda doyumsuz manzaraya karşı deneyimleyebilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.