“Evet” demenin en keyifli adresleri

“Evet” demenin en keyifli adresleri

NAZAN ORTAÇ nazan.ortac@sabah.com.tr

DİVAN BODRUM
Düğün öncesinde başlayan danışmanlık hizmetinden tören sırasındaki en özel detaylara ve sonrasındaki konaklamaya kadar her aşamanın kusursuz bir şekilde programlayan Divan Bodrum, çiftlere alternatifli paketler sunuyor. Otelde konaklamak isteyen çiftlere ve yakınlarına da ayrıcalıklar sunuyor.

RAFFLES İSTANBUL
Raffles düğünlerinde, özel gelin süitinden, gelin ve damadın her an yanlarında olan 'düğün butler'ına ve çiftten izler taşıyan tematik mönülere kadar her şey, efsanevi Raffles hizmetini konuklara sunmak üzere tasarlanıyor. 1200 metrekarelik Raffles Balo Salonu, otelin ana girişinden ayrı giriş kapısı ve kendine ait geniş fuayesi ile konuklarını karşılıyor. Binlerce minik yıldızdan oluşan son derece etkileyici tavanı ve romantik atmosferi ile kokteyllerde 1000, oturmalı düzende ise yaklaşık 700 kişi kapasiteli, kolonsuz, ikiye bölünebilir ve yüksek tavanlı balo salonunun kendine ait büyük led ekranı ve truss asabilme imkanı da mevcut.



SWISSOTEL BÜYÜK EFES
Bin kişiye kadar hizmet verebilen görkemli balo salonunda veya 12 bin m2'lik alana yayılan otelin yemyeşil bahçelerinden birisinde gerçekleşen düğün organizasyonuyla çiftlerin hayalleri Swissotel Büyük Efes'te gerçeğe dönüşüyor. Düğün gecesinde sunulacak enfes mönüyü misafirlerden önce çiftler tadıyor. Seremonisiyle ve gösterişli sunumuyla gözleri kamaştıran maket pastadan, düğün yemeğinden sonra servis edilecek pastaya, sınırsız içecek paketlerine kadar her detaya gelin ve damat ile birlikte karar veriliyor.




THE GRAND TARABYA
The Grand Tarabya, İstanbul'un en güzel koyunda, ince detaylarla hazırlanmış, masal gibi bir düğün planlayan çiftlere özel teklifler sunuyor. Otel, ister aile ve yakın dostlar arasında küçük bir nişan töreni, isterse görkemli bir düğüne özel uzman kadrosu ile her beklentiyi karşılıyor. Boğaz'ın benzersiz manzarasını panoramik biçimde gören The Panorama salonu ve bin kişi kapasiteli terası ile yüksek tavanllı, zengin, Boğaz manzaralı fuaye alanlarıyla The Grand Tarabya Balo Salonu hafızalardan silinmeyecek düğünlere ev sahipliği yapıyor.


RENAISSANCE İSTANBUL POLAT BOSPHORUS HOTEL
Eşsiz Boğaz ve tarihi yarımada manzarasına hakim konumu, mimarisi ve ayrıcalıklarıyla misafirlerini ağırlayan Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel, çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Renaissance hizmet kalitesinin sofistike bir şıklıkla buluştuğu otel, ihtişamı ile masallardaki düğünleri aratmazken, evlilik ile yepyeni bir hayata başlayan çiftlere çok özel hizmetler ve fırsatlar sunuyor.


THE RITZCARLTON İSTANBUL
Şıklığı ve zarafetiyle konukları kapıdan girer girmez etkileyen lobisi, 450 kişilik kapasitesiyle yenilenen balo salonunu, çiftlerin tercihine göre dizayn edilmiş atmosferi, mönüsü ve dekorasyonuyla fark yaratan otel, sadece İstanbullu konukların değil yurtiçi ve yurtdışından gelen birçok çiftin de tercihi. Geleneklerin tam anlamıyla yaşanmasını sağlayan otelde bu özel kutlamalara birçok ritüel de eşlik ediyor.


ÇIRAĞAN PALACE KEMPINSKI
Çırağan Sarayı'nda standart paketler ve çözümler yok. Çırağan Palace Kempinski'de her davet, ilk bilgi edinme telefonundan düğün sonrası memnuniyet takibine gelin ve damadın tercihlerine özel olarak adım adım kurgulanıyor, her aşamada gelin ve damadın beklentilerinin karşılandığından ve aynı dilin konuşulduğundan emin olunuyor.

ELITE WORLD HOTELS
Türkiye'nin yerel otel zinciri Elite World Hotels; açık alan, balo salonu düğün konseptleri ile düğün ve kına davetlerini çiftler için kusursuz kılıyor. Çiftler en özel heyecanını doyasıya yaşarken, Elite World Hotels düğün organizasyonunun başından sonuna kadar her detayı düşünerek hayallerin ötesine geçen seçkin hizmetler sunuyor. Dekorasyon, masa süslemesi, nikah seremonisi, DJ, özel asistan hizmeti; otellerin Executive Şef 'lerinin ellerinden çıkan lezzetli mönüler, düğün çiftlerine sunulan özel sürprizler ve Elite World Sapanca Hotel'de 2 gece balayı konaklaması ücretsiz ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

ELEXUS HOTEL
Otel, modern mimarisi, lezzetli yemekleri, huzur veren SPA'sı ve kusursuz hizmet kalitesiyle romantik bir balayının ideal rotası oluyor. Kıbrıs'ta doğayla iç içe konumlanan otel, uzun ve yorucu geçen düğün seromonilerinin ardından keyifli balayı paketleriyle de lüks ve konforu bir arada buluşturuyor. Usta şeflerin özel sunumlar eşliğinde hazırladığı lezzetli mönüler, otelin konsept restoranlarında çiftlerin beğenisine sunuluyor. Balayına özel Gold, Silver ve Diamond adlı üç farklı alternatifte paket sunan Elexus Hotel, çiftleri bu serüvende yalnız bırakmıyor.

ETSTUR
Hayalini kurduğunuz balayını gerçeğe dönüştürecek eşsiz bir atmosfer, kusursuz hizmet ve muhteşem bir balayı tatili için tek yapmanız gereken Etstur'u tercih etmek. Yeni hayatınızın ilk günlerini unutulmaz kılmak istiyorsanız lüks, konfor ve romantizmin eşlik edeceği balayı seçeneklerini mutlaka inceleyin. ETS'nin balayı konseptleri ve ayrıcalıklarına göre bir araya getirdiği balayı otelleri, çiftlere birbirinden özel hizmetler sunuyor. Seçtiğiniz tesise göre; deneyimli rehberlerin karşılamasıyla başlayan özel hizmetler; odanıza yapılacak dekorasyon detaylarından bireysel asistan hizmetlerine kadar pek çok ayrıcalıkla devam ediyor.



SWISSOTEL ANKARA

Swissotel Ankara'nın profesyonel hizmet anlayışı ve avantajlı fırsatları ile bu lüks çatının altında hayallerinizdeki düğüne kavuşun! Hayallerinizdeki düğün, nişan, kına veya özel gün için doğru yerdesiniz... Swissotel Ankara her organizasyona uygun 1200 kişi kapasiteli, size özel unutulmayan düğünlerin, lüks resepsiyonların, nişan törenlerinin, büyülü kına gecelerinin düzenlenebildiği balo salonuna sahip. Bu özel gününüzün en iyi şekilde gerçekleşmesi için Swissotel Hotels & Resorts farkıyla size profesyonellik ve sıcaklık vadediyor...

FAIRMONT İSTANBUL
600 kişiyi ağırlayabilen Luna Balo Salonu düğün için cazip bir seçenek sunarken, yerden tavana kadar camlarla doğrudan bahçeye açılan fuayesi de düğün öncesi kokteylleri için ideal bir alan. Yaz düğünlerinde ise, otelin beşinci katındaki Ukiyo, sonsuzluk havuzu ile davetlilerinizi büyülemeye hazır... Leziz mönüler düğün töreninizi ziyafete dönüştürürken, pastanız da davetinizin unutulmaz detaylarından biri olmaya aday.

CARESSE RESORT & SPA
Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, büyülü bir atmosfere sahip plaj ve iskeleleri ile eşsiz manzarasında hayal edilen ilkbahar ve yaz düğünlerinin unutulmaz adresi olmaya devam ediyor. Uluslararası otel zinciri Marriott International'ın, Luxury Collection deneyimi ve profesyonelliğinin sade ve şık dizaynı, düğün ile ilgili hayal edilen dekorasyona yönelik her şeyin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor.

SWISSOTEL RESORT BODRUM BEACH
Bodrum yarımadasının en güzel günbatımını izleyebileceğiniz Turgutreis'te Ege ve Akdeniz'in kesiştiği noktada, denize sıfır konumuyla Bodrum'un en güzel lokasyonundayız... Kusursuz iç alanları, estetik bir deha ile donatılmış mekanları, enfes mönü seçenekleri ve güleryüzlü hizmeti ile Swissotel Resort Bodrum Beach sizlere unutamayacağınız 'yeni başlangıçları' vadediyor. Sizler için yaratılan masalsı atmosferin tadını çıkarın ve en özel gününüzde yalnızca mutluluğunuza odaklanın...

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.