Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul başlıyor!

Moda, kültür, sanat, eğlence ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük uluslararası moda platformu Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a ev sahipliği yapacak.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul başlıyor!

20-24 Mart 2017 tarihleri arasında dokuzuncusu gerçekleştirilecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da, Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonlarının sunumu, tarihi Cercle d'Orient binası, Emek Sahnesi ile fuayesi ve Tiyatro Sahnesi'ni kapsayan 3.500 m2'lik bir alanda sergilenecek. MBFWI sezonu, marka ve tasarımcıların satış etkinliklerinden modayı farklı boyutlarıyla konu alan film gösterimlerine kadar uzanan zengin bir programla karşılayacak.

Grand Pera Genel Müdürü İhsan Salar, "İstiklal Caddesi en eski alışveriş caddelerinden biri; bambaşka moda akımlarına ve hayat tarzlarına senelerdir ev sahipliği yapıyor. Bugün Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul işbirliğiyle modayı odağımıza alarak, bu alana yapılan yatırımın önemini vurguluyoruz. 20-24 Mart tarihlerinde gerçekleşecek bu değerli etkinliğin, son zamanlarda önemli bir hareketlenme gözlemlediğimiz Beyoğlu'ndaki moda ruhunu yeniden canlandıracağına inanıyoruz. Moda haftası Grand Pera'ya, Grand Pera da moda haftasına çok yakışacak!" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.