Melekler şova hazır!

Victoria’s Secret Moda Şovu, dünyada olduğu kadar Türkiye’de de merakla beklenen etkinliklerden biri... Türkiye’de yılbaşı gecelerinin sembolü olan defilenin hazırlıkları son sürat devam ederken defilede yer alacak mankenler seçildi bile...

Melekler şova hazır!

Yazı: Bade ÇAKAR

İç giyim defilesine farklı bir boyut kazandıran ve adeta dünya çapında bir moda şovuna dönüşen Victoria's Secret Moda Şovu için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Geçen yıl Paris'te gerçekleşen şovun yeni destinasyonu ise çoktan belli oldu. Şangay, bu yıl melekleri ağırlayacak şehir seçildi. Victoria's Secret'ın New York ofisinde model seçmelerinin tamamlandığı defilede Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Lily Aldridge, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Sara Sampaio, Stella Maxwell ve Taylor Hill gibi markanın meleklerine bu yıl yeni yüzler de eşlik edecek. Moda dünyasının yıldız ismi Gigi Hadid, üçüncü defa kanatlarını takarken, kız kardeşi Bella Hadid de ikinci defa ona eşlik edecek. Aynı zamanda dönemin yine popüler isimlerinden Hailey Baldwin de bu yıl ilk defa defilede yer alıyor. Gigi Hadid gibi iki yıldır Victoria's Secret defilesine davet edilen Kendall Jenner'ın bu yıl defilede olup olmayacağı ise hala belli değil. Çekimlerine 28 Kasım başlanacak ve 190'dan fazla ülkede izlenecek defilenin sahne performanslarına kimlerin imza atacağı ve şovun en önemli parçası 'Fantasy Bra'yı kimin taşıyacağı ise henüz gizemini koruyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.