İlhamı Coco'dan

Karl Lagerfeld, Chanel defileleriyle çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Chanel 2019 Cruıse koleksiyonunu gerçek boyuttaki bir gemi maketi eşliğinde tanıttı.

İlhamı Coco'dan

Hazırlayan: Bade ÇAKAR

Gabrielle (Coco) Chanel'in Fransız Rivierası'nda bulunan yazlık evi 'La Pausa', Chanel'in 2019 Cruise koleksiyonu için Karl Lagerfeld'in ilhamı oldu. Geleneğini bozmayarak defile için yine Paris'te Grand Palais'ı tercih eden Lagerfeld, bu sefer koleksiyon ruhunu yansıtmak için gerçek boyutlardaki bir gemi maketini podyuma kondurdu. 'La Pausa' adını taşıyan geminin eşliğinde kıyafetleri taşıyan modeller, Fransız ve Chanel asaletini taşıyan tasarımlarla izleyenleri hayran bıraktı. Chanel, Cruise koleksiyonunun adına yakışır bir şekilde marin detaylar taşıyor. Tabii Chanel'in ikonik kodlarıyla... Tüvit takımlar, pastel tonlar her zamanki gibi koleksiyonun vazgeçilmez parçaları ancak klasik parçaların yanı sıra naylon detaylar, payetler ve modern kesimler, parlak kumaşlar da koleksiyona güzel bir hava katmış. Tasarımlar kadar koleksiyonda kullanılan aksesuarlar da sezonun 'it' parçalarından olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Özellikle Fransız bereleri bunların başında geliyor. Renkli ve mini boy çantalarla, desenli fularlar önümüzdeki sezon stilleri canlandıracak detaylar olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.