Açılış partisinde ünlü isimler bir araya geldi

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'un açılış partisi ünlü moda dergisi Harper's Bazaar tarafından gerçekleştirildi.partiye moda sektöründen birçok ünlü isim katıldı.

Açılış partisinde ünlü isimler bir araya geldi

Melih TÜRK

2019 yaz sezonu koleksiyonlarının tanıtıldığı MBIFW moda haftasının ilk gününde açılış partisi Harper's Bazaar Türkiye dergisi ve US Polo ASSN ev sahipliğinde Zorlu Morini'de yapıldı. Mykonos Alemagou'nun unlü DJ'i Nitty Gritty'nin müzikleri eşliğinde moda haftasına dinamik bir başlangıç yapıldı. Moda haftasında koleksiyon tanıtan tasarımcılar Mehtap Elaidi, Gökay Gündoğdu yoğunluklarına ara verip partiye katıldı. Özlem Süer defilesin çıkıp soluğu partide alan Özge Ulusoy defile makyajıyla dikkat çekti. Cemiyet hayatından Elif Mısırlı, Özlem Avcıoğlu, Berna Sağlam Naipoğlu gibi modaseverlerin yanı sıra Birce Akalay da davette idi. Fakat gecenin en ilgi çekici ünlüleri ise Deniz Berdan defilesinde podyumda yürüyen Bennu Gerede ve yakışıklı oğulları Daren, Dilan ve Miro oldu.


Turkuvaz dergi grubu genel müdürü Yasemin Gebeş ve Harper's Bazaar genel yayın yönetmeni Gülen Yelmen davetlilerle bizzat ilgilendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.