Tasarımların ilhamı hayattan

Ünlü modacı Faruk Saraç, ilhamını hayattan aldığı yeni koleksiyonunu geçtiğimiz hafta düzenlediği bir defileyle moda tutkunlarının beğenisine sundu.

Tasarımların ilhamı hayattan

Mehmet Üstündağ

Faruk Saraç'ın hayatın kendisinden ilham aldığı, elegan stilini ve zamansız tasarım anlayışını bir araya getiren GeceXGündüz Sonbahar - Kış 2018/19 koleksiyonu, yenilenen Levent mağazasında bir davet ve defile eşliğinde tanıtıldı. İş, sanat, spor ve sosyal yaşam dünyasının ünlü isimlerinin büyük ilgi gösterdiği gecede, koleksiyonu sunan mankenler arasında geçmiş yılların en önemli mankenleri ve Best Model'in yeni yüzleri sahne aldı. Koleksiyonda yer alan smokinler ve takım elbiseler büyük ilgi gördü. Uğurkan Erez'in hazırladığı koreografi ile renklenen defile davetlilerden tam not aldı. Saraç, '100 Yeni Yüz' adını verdiği projesini ilk kez misafirler ile paylaştı. Dünyada sadece 100 özel isimle sınırlı kalacak bu serviste, kimlerin yer alacağı davetlilerde büyük merak uyandırdı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.