Almanya'da Türk rüzgarı

Moda dünyasının sevilen erkek giyim markası D'S Damat'ın Almanya Mannheim şehrinde yeni açılan mağazası renkli anlara sahne oldu.

Almanya'da Türk rüzgarı

Almanya'nın Mannheim şehrinde gerçekleşen yeni D'S Damat mağazasının açılışı muhteşem bir partiye dönüştü. Misafirlerin ünlü kemanist Noah tarafından karşılandığı ve ünlü müzisyen Dynelle Rhodes'un şarkıları ile eğlendiği gecede, aralarında 'Mr. Germany' Dominik Bruntner'in de bulunduğu ünlü mankenlerin yaptığı kısa defile davetlilerden tam not aldı. Davetliler, dünya şampiyonu miksolojist Ferhat Çalışkan'ın hazırladığı kokteyller ile keyifli vakit geçirdi. Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, eşi Ahu Orakçıoğlu ve Genel Koordinatörü Osman Arar'ın da katıldığı açılışta, davetlilerin arasında ünlü Alman aşçı Günther Krabbenhöft, Dünya Kick Boks Şampiyonu Gökhan Arslan, ünlü Alman oyuncular Ralf Möller, Karsten Speck, Dany Michalsky de vardı.


Mustafa Göktaş, Ralf Möller, Karsten Speck


Mustafa Göktaş, Karsten Speck, Aurelio Savina, Noah


Günther Krabbenhöft, Dany Michalsky

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.