'Marie Antoinette' rüzgarı

Hakan Akkaya, yeni koleksiyonunu, sıra dışı bir defile ile tanıttı. İki ayrı podyumda aynı anda gerçekleşen defilede, Çağla Şikel ve Özge Ulusoy da boy gösterdi.

'Marie Antoinette' rüzgarı

Mehmet Üstündağ

Tanınmış modacı Hakan Akkaya, geçtiğimiz hafta yeni koleksiyonunun defilesinde iddialı bir konsept tercih etti. Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleşen 'Marie Antoinette' adını verdiği dev prodüksiyonlu defilesinde 550 parçadan oluşan 2 ayrı tarzdaki kadın ve erkek koleksiyonunu, 2 ayrı podyumda aynı anda tanıtan Akkaya, bir ilke imza attı. Bu özel gecede Çağla Şıkel, Özge Ulusoy, Ebru Ürün, Sema Şimşek ve oyuncu Serenay Aktaş'ın yer aldığı 60 model podyuma çıktı. 600 davetlinin izlediği defileyi, iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok tanınmış isim takip etti. Ünlü model Çağla Şıkel yürüyüşüyle defilenin yıldızı oldu. Koleksiyonda bulunan her parça, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.