Corona virüsü MET Gala’yı da vurdu!

Dünyaca ünlü moda şovu MET Gala birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren önemli gecelerden biridir. Her yıl Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleştirilen MET Gala 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü tehlikesinden olumsuz etkile

Corona virüsü MET Gala’yı da vurdu!

New York'taki Metropolitan Sanat Müzesi'nin Kostüm Enstitüsü'ne yardım amacıyla düzenlediği MET Gala'nın iptal edilip edilmeyeceği oldukça merak ediliyordu. Moda dünyasını vuran corona virüsü MET Gala 2020'nin de istenildiği gibi yapılamayacağını gösterdi.

Yakın zamanda MET Gala'nın Kostüm Enstitüsü Dış ilişkiler Sorumlusu Nancy Chiltoni, "Şov devam etmeli" diyerek Met Gala'nın iptal olmayacağını belirtmişti. Corona virüsünün daha da yayılması ve önlemler alınmaya başlamasının ardından 4 Mayıs'ta gerçekleşecek olan MET Gala'nın da iptal edildiği duyuruldu.

Yeni yapılan MET Gala açıklamasında, "Kaçınılmaz ve sorumluluk sahibi bir kararla Metropolitan Müzesi kapılarını kapatma kararı aldı. Bu nedenle açılış gecesi ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

Bilet fiyatlarının 35 bin dolar olarak belirlendiği MET Gala'nın ne zaman gerçekleştirileceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.