Güvenli, konforlu ve çok akıllı

Mercedes-Benz tarihinin en yüksek satış adedine ulaşan modeli E-Serisi Sedan, kapsamlı bir şekilde yenilendi. Türkiye’de satışa sunulan Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, çok akıllı, konforlu ve güvenli bir araç olmuş.

Güvenli, konforlu ve çok akıllı

ŞERİF ERCAN serif.ercan@sabah.com.tr

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, kapsamlı bir şekilde güncellenen ürün ailesinin ilk temsilcisi olarak kendini gösterdi. Yenilenen Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, tasarımı, teknolojisi ve zekasıyla dikkat çekiyor. Mercedes- Benz Otomotiv Icra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, yenlenen model için "Yeni E-Serisi Sedan'ın, dinamik görüntüsüyle, heyecan uyandıran yenilikçi tasarımı kadar kaliteli ve nitelikli iç mekanıyla da dikkatleri üzerine çekeceğine inanıyoruz. E-Segmenti'ne adını veren E-Serisi modellerimiz Türkiye'de her zaman en fazla tercih edilen otomobillerden oldu. Yeni E-Serisi Sedan'ın satışlarına başlarken kasım başında satışa çıkarmayı planladığımız Coupe ve Cabriolet seçenekleriyle de iddiamızı sürdüreceğiz" dedi.

Yeni E-Serisi'nin, Edition 1 adındaki ilk üretime özel paketinde, kapsamlı bir donanım kombinasyonu sunuluyor. Maksimum konfor için tasarlanan Yeni E-Serisi Edition 1, hayatı kolaylaştıran özelliklerle donatılmış. Artırılmış gerçekliğe sahip navigasyon, Burmester surround ses sistemi, 2 adet 12.3 inç geniş ekranlı kokpit ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu teknolojik bileşenleri oluştururken, otomatik bagaj kapağı kapatma sistemi, vakumlu kapılar ve güneş koruma paketi maksimum konfor sunuyor. Araç, yeni nesil sürüş yardım sistemleri ile donatılmış. Yeni nesil direksiyon, kapasitif sensörler yardımıyla Eller Direksiyonda Denetimi (Sürücünün ellerinin direksiyonda olup olmadığı denetliyor) yapıyor. Distronic, Aktif Takip Yardımcısı yol koşullarına göre hızı uyarlıyor. Aktif Dur-Kalk Yardımcısı, Aktif Direksiyon Yardımcısı ve Sürüş Yardım Paketi bulunan modellerde, Dönüs ve Çapraz Trafik Fonksiyonu ve Araçtan Çıkış Uyarı sistemiyle güvenlik daha da ileriye taşınıyor. Fonksiyonları geliştirilen Park Paketi, 360 derece kamera sistemi ile yandan görünüm özelliği sunuyor. Ayrıca otomatik park fonksiyonu paralel ve dikey park dışında ilk kez taralı alanlarda da çalışıyor.


TÜRKİYE'YE 1.6 LT 160 BG'LİK E 200 D, 2.0 LT 194 BG'LİK E 220 D 4MATIC VE 4.0 LT 612 BG'LİK E 63 S 4MATIC+ MOTOR SEÇENEKLERİ İLE SATIŞA SUNULAN YENİ MERCEDES-BENZ E SERİSİ SEDAN, 9G-TRONIC OTOMATİK SANZIMANA SAHİP.

DAHA FAZLA KONFOR SUNMAK İÇİN GÜNCELLENEN ARACIN İÇ MEKANINDA, STANDART OLARAK İKİ ADET 12.3 İNÇLİK GENİŞ EKRANLI KOKPİT, LINGUATRONIC AKILLI SESLİ KOMUT SİSTEMİ VE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİĞE SAHİP NAVİGASYON İLE BİRLİKTE MBUX YER ALIYOR.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.