Onların seçimi gömlek elbise rahatlığı

Gömlek kesim elbiseler, hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanılabilecek modellerden. İster spor ayakkabıyla kombinleyin, isterseniz de zarif stiletto ile...

Onların seçimi gömlek elbise rahatlığı


Banu ÇArmıklı

Hem şık hem rahat
Katıldığı bir davette Banu Hanım, zarif bir gömlek elbise tercih etmiş. Bu tür elbiseler her etkinliğe uygun, özellikle kombinlediğiniz parçalar doğruysa... Çarmıklı'nın kombini de çok şık ve zarif olmuş. Taba rengi ayakkabıları, beyaz çantası da stilini şıklaştırmış.


Tuğba Coşkun

Kesim çok önemli
Tuğba Coşkun, kızmızı Selma Çilek tasarımı gömlek elbisenin içerisinde harika duruyor. Detaylarla süslü elbise hem gece hem de gündüz giyilebilecek bir parça. Tuğba Hanım, elbiseyi stiletto ve görkemli küpelerle tamamlayarak, harika bir kombin yapmış.


Arzu Atabarut

Renk uyumu
Cemiyet hayatının zarif ismi Arzu Atabarut, Günlük hayatında gömlek elbiselerin rahatlığını tercih etmiş. Çizgili elbisesini aynı tonlarda zarif sandaletlerde tamamlayan Atabarut'un yine aynı renk tonda çantası da stiline çok yakışmış.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.