Trenle rüya gibi bir gezi Hindistan

Hindistan’ı merak edenler için bir tren turu önereceğim. Lüks bir trenle gerçekleşecek turda, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan 8 yerle birlikte birçok şehri görüp, Hindistan’ın kalbini ve ruhunu keşfedeceksiniz

Trenle rüya gibi bir gezi Hindistan

Şerif Ercan

Hindistan'da, trenle rüya gibi bir geziye ne dersiniz. Cevabınız "Evet" ise, Fest Travel'ın Deccan Odyssey adlı özel treniyle 4-13 Ocak tarihlerinde gerçekleştireceği tura katılmanızı öneririm. Hindistan'ın kalbini ve ruhunu keşfetme fırsatı sunan turda, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki sekiz yerin de yer aldığı birçok yeri görme imkanınız olacak. Mumbay'dan hareket edecek lüks kompartımanlara sahip trenle gerçekleşecek gezide, UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki, Çatrapati Şivacı Tren İstasyonu, Çampaner-Pavagad Arkeoloji Parkı, Cantar Mantar Tarihi Gözlemevi, Caypur Amber Kalesi, Rantambor Kalesi, Agra Kalesi, Tac Mahal ve Kutub Minar'ı göreceksiniz. Hindistan'ın dillere destan eyaleti Racastan, Racastan'ın rengiyle ünlü mavi şehri Codpur, Doğu'nun Venedik'i Udaypur, kaplanlarıyla ünlü, kuş gözlemcileri için bir cennet olan Rantambor Ulusal Parkı, Efsane kent Caypur'u da göreceğiniz bu turda, Hindistan'ın kalbini ve ruhunu keşfedip Hinduizm, Budizm, ve Janaizm hakkında da bilgi sahibi olacaksınız. Adeta zaman tünelinde bir yolculukla Hindistan'ın çok özel şehirlerini görüp binlerce yıllık öykülerini yerinde öğreneceğiniz turda, trende seminerler, sohbet ve çok özel etkinlikler de yer alıyor. Peki treninizde neler var ve ne gibi hizmetler sunuyor? Deccan Odyssey adlı bu tura özel hazırlanmış trende, tuvalet ve duşu olan deluxe sınıfı kompartımanlarda yolculuk edeceksiniz. Yaklaşık 9 metrekarelik kompartımanlarda, ranza tipi olmayan iki ayrı (ya da bitişik) yatak, LCD televizyon, kasa, telefon, saç kurutma makinesi, bornoz, küçük bir yazı masası bulunuyor. Oda servisi ve wi-fi hizmetinin de bulunduğu trende iki restoran, bir bar, bir oturma vagonu, bir spa ve konferans vagonu bulunuyor. Bu özel turda, tüm öğle yemekleri, tüm akşam yemekleri, yemeklerdeki tüm alkolsüz içecekler, 1 kadeh yerli içki, ilk gün ve son gece otel konaklaması, tüm transferler, Rantambor Ulusal Parkı'nda safari, tüm geziler, tüm müze, ulusal park ve ören yerlerine giriş ücretleri, vergiler, ek geziler, transferler, gösteriler, seminerler ve 24 saat sağlık hizmeti ücrete dahil.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.