Sıra Dışı bir yemek kitabı

Uzakdoğu'dan Fas'a dünyanın dört bir köşesdnden farklı hikayeler ve farklı lezzetler içeren 'ilk ısırıkta aşk' kitabının tanıtım davetine ünlü isimler katıldı

Sıra Dışı bir yemek kitabı

Mehmet Üstündağ

Aynaz Özkaşıkçı'nın kaleme aldığı ve Okuyan Us Yayınevi'nden çıkan meraklılarına birbirinden özel yemek tarifleri, sofra sırları ve akıllarda kalacak sunumlar için baştan çıkarıcı bir kaynak olacak 'İlk Isırıkta Aşk'ın lansmanı Soho House'ta yapıldı. Lansmana cemiyet hayatından Şebnem Çapa, Elif Gönlüm, Arzu Kunt ve birçok isim katıldı.

Şebnem Çapa

Organizasyonel becerileri, farklı iş deneyimleri, değişik kültür ve coğrafyalara olan ilgisiyle hayatının her aşamasında farklı ülkelerde bulunan Aynaz Özkaşıkçı, ilk kitabı 'İlk Isırıkta Aşk' ile okuyuculara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor.


Elif Gönlüm

Estetiği lezzetle buluşturan Özkaşıkçı, kitabında, farklı tarifleri, farklı sunumlarla hazırlayarak sofralara yenilik getiriyor.


Begüm Özer


Tuğçe Postoğlu

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.